Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem vagyok éhes, de késztetést...

Nem vagyok éhes, de késztetést érzek az evésre. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Annyira meg szoktam hogy eszek mikor nem vagyok éhes,hogy teljesen bennem van..bőven elég lenne ha egy nap egyszer ennék valami normális adagot,de igy naponta többször eszem sokat,és ráadásul hízlaló kaját is..nem tudom megálni,hogy ne egyek.:(((( mit tegyek?
2011. jún. 30. 03:56
 1/5 anonim ***** válasza:
egyél. Majd fogyózol, ha már nem lesz mit/miből enni.
2011. jún. 30. 05:42
 2/5 anonim ***** válasza:
igyál
2011. jún. 30. 06:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem írt hülyeséget az első válaszoló! Ugyanígy vagyok én is! Nincs pénzünk már szinte kajára sem, így szinte alig eszem valamit! Próbálom ivással kompenzálni. Napi 5 liter vizet is megiszok. Az más, hogy a szervezetem meddig bírja majd az állandó feszültséget, idekeskedést..?
2011. jún. 30. 07:34
 4/5 anonim ***** válasza:
foglald le magad valami olyasmivel ami elvonja a figyelmedet (csak ne az evéssel :) )
2011. jún. 30. 08:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem, nem lenne elég napi egyszer enni. Ha naponta 3-szor ennél normális adagot (nem sokat, nem keveset), nem éreznél állandó késztetést. Ha meg mégis ennél, egyél gyümöcsöt (1 kg ribizli szemenként fogyasztva egész sokáig kitart) vagy répát, uborkát.

Egyébként meg gondolj arra, hogy mi vagy te, szemétláda?, hogy minden szemetet válogatás nélkül magadba tömsz. Nem érdemelnél jobbat szerinted?

2011. jún. 30. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!