Bocsánatot kérjek, csak békesség kedvéért? Vagy mi lenne a jó megoldás?
Én nem kérnék bocsánatot. Nem azért, mert büszke vagyok, hanem azért, mert nincs miért. Komolyan azt gondolja, ha ezt teszed, akkor minden egy csapásra megváltozik, kimondatlanná válnak azok a szavak, amiket kimondott, és mindenki szeretni fogja egymást?
Ha van kedves elmenni, mondd el, hogy miért NEM kérsz bocsánatot. Ha nincs, hagyd a túróba az egészet.
Hasonlít az én történetem is ami most nyáron történt velünk. Mi sem kedveljük egymást anyosómmal, és ez most tetőzött. MEgkaptuk lakni anyosom szüleinek a lakását, hogy könnyebben boldoguljunk a bökkenő az volt, hogy mint utóbb kiderült az Ő nevén van a lakás. Én azt elégeltem meg, hogy ha valami nem tetszett neki velem kapcsolatba mindig a férjemnek magyarázott nekem a szemembe soem mondta. Hát most meguntam összevesztünk erre Ő közölte takarodjak a házból nyomtaékosan csak engem említett erre a férjem aki akkor még nem volt a férjem. Azt mondta ha én is megyek akkor Ő jön velem. Erre megszepente és azt mondta jó akkor menjetek mi mentünk is. Végül oda kiabálta, hogy elvettem tőle a fiát.
Soha, de soha nem kérnék elnézést Tőle. Ami a legjobban fáj neki, hogy azóta nem beszél vele a saját gyereke, mert engem választott.
Engem nem zavar, hogy nem kell hozzájuk menni és nem is fogok. Amikor majd gyerekem lesz soha nem láthatja majd még fényképen sem.
Nem értem a fiús anyukákat. Hozzáteszem laktam már együtt volt párom anyjával évekig és ennyire nem fajult a dolog.
Azt gondoltam ki, hogy a következő névnapra (keresztlányunk szülinapja) elmegyek velük, de bocsánatot nem kérek. Semleges terep, sógornőméknél, tehát kidobni nem tudna, ha meg balhét rendez, ott úgyis mindenkinek világos lesz, hogy ki a hunyó. Férjem szerint jó ötlet, azt mondta, hogy teljes mellszélességgel mellettem lesz.
Ők soha nem jönnek hozzánk, ez már így volt azelőtt is, hogy összebalhéztunk volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!