Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Bocsánatot kérjek, csak...

Bocsánatot kérjek, csak békesség kedvéért? Vagy mi lenne a jó megoldás?

Figyelt kérdés
Anyósommal sajnos nagyon rossz a viszonyom, sosem rajongtunk különösebben egymásért. Májusban együtt voltunk nyaralni velük, tudtam, hogy nem lesz fáklyás menet, de gondoltam kibírom, férjemnek fontos volt az együtt nyaralás a kisfiunk miatt. Mi pár nappal előbb utaztunk haza, és utolsó nap 3-man maradtunk a házban. Anyós, kisfiunk, meg én. Lényeg, hogy meg akarta ütni a kisfiamat, és én nem hagytam. Összevesztünk. Erre szabályosan kidobott minket a házból, bőröndöstül, mindenestül, és a férjem mikor hazaért a boltból már csak elköszönni vihette be a gyereket, és étlen-szomjan el kellett indulnunk haza. Ráadásul azt hazudta, hogy én le vénk.rváztam, ami egyáltalán nem igaz, sosem mondanék ilyet a párom édesanyjára. Azóta (lassan 4 hónapja) ki vagyok tiltva a házukból, nem mehetek közös ünnepekre (szülinapok, névnapok, gondolom karácsonyra sem, ha addig nem változik a helyzet), nem ejthetik ki a nevem, és anyósom minden alkalommal, ha a férjem felviszi a kisfiunkat, akkor kiselőadást tart neki, hogy én milyen nőszemély vagyok, szétbomlasztom a családot, váljon el. Ezt csak onnan tudom, hogy egyszer nagyon kiakadva jött haza a férjem, és kibukott belőle. Szóval most az van, hogy vagy bocsánatot kérek nyilvánosan az egész család előtt, amit nyilván nem szeretnék, mert nem követtem el amit állít, és akkor legközelebb talán még hajmeresztőbb dologgal állna elő, ha valami nem úgy történik, ahogy ő akarja. Vagy végignézem, hogy szegény férjem szenved mint a kutya, hogy őrlődnie kell köztem, és az anyja között. Hozzáteszem soha, egy szóval sem kérte, hogy kérjek bocsánatot, hisz nekem, próbált is beszélni az anyukájával erről, de az hajthatatlan. Szóba is csak akkor egyszer került ez a téma köztünk, amikor nagyon kibukott, akkor is az én unszolásomra. Nem veszekszünk emiatt, de nem akarom, hogy a férjem szenvedjen az én büszkeségem miatt. Ti mit tennétek a helyembe?
2011. okt. 26. 19:32
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%
Látszik, mennyire szereti őket...
2011. okt. 26. 19:44
 12/40 anonim ***** válasza:
100%
Én nem kérnék bocsánatot. Mondjuk az én férjem kiosztotta annak idején az anyját, hogy vagy velem együtt megy családi összejövetelekre, vagy sehogy. A gyereket is ha látni akarja a nagyika, akkor menjen ő hozzátok. Álljatok a sarkatokra, különben nagy baj lesz.
2011. okt. 26. 19:46
 13/40 anonim ***** válasza:
100%

Én nem kérnék bocsánatot. Nem azért, mert büszke vagyok, hanem azért, mert nincs miért. Komolyan azt gondolja, ha ezt teszed, akkor minden egy csapásra megváltozik, kimondatlanná válnak azok a szavak, amiket kimondott, és mindenki szeretni fogja egymást?

Ha van kedves elmenni, mondd el, hogy miért NEM kérsz bocsánatot. Ha nincs, hagyd a túróba az egészet.

2011. okt. 26. 19:46
 14/40 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan kérj bocsánatot azért, hogy ilyen szörnyű, elviselhetetlen anyósod van.
2011. okt. 26. 19:47
 15/40 anonim ***** válasza:
100%
hozzáteszem, ha valaki, bárki meg akarná ütni a gyerekemet, lehet, hogy addig élne. De többet nem lenne rá lehetősége se, az biztos.
2011. okt. 26. 19:48
 16/40 anonim ***** válasza:
22%
Talán próbálnék vele beszélni...h pontosan mi a baja???????
2011. okt. 26. 19:49
 17/40 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképp ne kérj bocsánatot! Ez egy hülye.Legközelebb akkor még mást is kitalál, és ezzel elismernéd,hogy igaza volt!Szörnyű,hogy vannak ilyen emberek is!
2011. okt. 26. 19:49
 18/40 anonim válasza:
100%
intézd úgy a dolgokat hogy kettesben lehess valahogy az anyóssal. mondd el neki határozottan és keményen hogy ez így nem mehet tovább és vagy változtat a viselkedésén vagy pedig te is durvábban fogsz játszani.viszont jó lenne ha kibékülnétek vagy valami felszínes kapcsolatot kialakítanátok mert akár tetszik neki akár nem ti egy családba tartoztok.
2011. okt. 26. 19:50
 19/40 anonim ***** válasza:
84%

Hasonlít az én történetem is ami most nyáron történt velünk. Mi sem kedveljük egymást anyosómmal, és ez most tetőzött. MEgkaptuk lakni anyosom szüleinek a lakását, hogy könnyebben boldoguljunk a bökkenő az volt, hogy mint utóbb kiderült az Ő nevén van a lakás. Én azt elégeltem meg, hogy ha valami nem tetszett neki velem kapcsolatba mindig a férjemnek magyarázott nekem a szemembe soem mondta. Hát most meguntam összevesztünk erre Ő közölte takarodjak a házból nyomtaékosan csak engem említett erre a férjem aki akkor még nem volt a férjem. Azt mondta ha én is megyek akkor Ő jön velem. Erre megszepente és azt mondta jó akkor menjetek mi mentünk is. Végül oda kiabálta, hogy elvettem tőle a fiát.

Soha, de soha nem kérnék elnézést Tőle. Ami a legjobban fáj neki, hogy azóta nem beszél vele a saját gyereke, mert engem választott.

Engem nem zavar, hogy nem kell hozzájuk menni és nem is fogok. Amikor majd gyerekem lesz soha nem láthatja majd még fényképen sem.

Nem értem a fiús anyukákat. Hozzáteszem laktam már együtt volt párom anyjával évekig és ennyire nem fajult a dolog.

2011. okt. 26. 19:50
 20/40 A kérdező kommentje:

Azt gondoltam ki, hogy a következő névnapra (keresztlányunk szülinapja) elmegyek velük, de bocsánatot nem kérek. Semleges terep, sógornőméknél, tehát kidobni nem tudna, ha meg balhét rendez, ott úgyis mindenkinek világos lesz, hogy ki a hunyó. Férjem szerint jó ötlet, azt mondta, hogy teljes mellszélességgel mellettem lesz.

Ők soha nem jönnek hozzánk, ez már így volt azelőtt is, hogy összebalhéztunk volna.

2011. okt. 26. 19:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!