19:27! Hát, biztos, hogy jól le fogsz fogyni, ha kivág az asszony. Ráadásul egy olyanért ami meg sem történt? Jól végiggondoltad ezt? :)
2011. okt. 26. 20:41
12/24 anonim válasza:
Mert szeretem és ő nem szeret, ha így képes volt megalázni. Valahol büszkeség is meg önzőség is, meg irigység a másik nőre, hogy mit tud ő, amit én nem. Aztán a félelem, hogy mi lesz ezek után. A szüleimnél apám félrejárogatása indította el a lavinát. Először csak veszekedések, ordítozások voltak, aztán verekedések, végül jött anyám alkoholizmusa. A záró akkord pedig az volt, mikor apám lelépett és soha többet nem láttam. Nekünk már van két közös gyerkőcünk a férjemmel és nem szeretném ha úgy nőnének fel, ahogy nekem kellett, de azt sem, hogy csonka családban nevelkedjenek. Félnék, hogy a váljak - ne váljak dilemmában rosszul döntenék.
2011. okt. 27. 04:38
13/24 anonim válasza:
Mert monogám európai kultúrában nőttem fel és ezt tanultam. Amúgy meg félig poligám vagyok.
26 L
2011. okt. 27. 08:26
14/24 anonim válasza:
Mikor megtudtam egy világ omlott össze bennem.Nekem igazán a tehetetlenség fájt.Az hogy nem tudok mit csinálni,gyötört a gondolat,hogy Őt ölelete,csókólta ugy ahogy engem.Csak ezek a gondolatok jártak a fejemben és örjítő volt.16évig éltünk együtt.Az értesülésem pillanatától együtt élnek.A nappalok még elteltek valahogy,de az éjszakák?Akkor jöttek igazán ezek a gondolatok.Az önbizalmamat nem tépázta meg,mivel mindig is kaptam másoktól vissza jelzést kinézetemre.Igaz most egy kis hizó kurába kezdtem,mert ezek a fájó gondolatok 20kilótól szabaditattak meg.
2011. okt. 27. 11:21
15/24 A kérdező kommentje:
Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 91%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 19:19
Valahogy én is így érzek... :)
A többiek is érdekes válaszokat adtak.
2011. okt. 28. 08:59
16/24 anonim válasza:
A ferfi azzal is tud szexelni akibe nem szerelmes. A ferfiaknal ez nem bir akkora jelentoseggel mint a lanyoknal, akiknek a szex tobbnyire valami erzelmi kinyilatkoztatas is. Egy ismerosom azt mondta, hogy az a lenyeg, hogy a ferfi kihez megy haza, kivel akar lenni Karacsonykor, kinek visz viragot, kit visz nyaralni. Mert a szive ott van.
2011. okt. 31. 08:22
17/24 anonim válasza:
azt az exem is mondta amit az utolsó
hogy a férfinél a szex ösztön alapú, nem érzelmi
és amikor engem megcsalt(2 éves komoly kapcs-ban) - mégis elhidegült tőlem - és még ő dobott ki...-utána tudtam meg, hogy miért
2011. okt. 31. 09:03
18/24 anonim válasza:
A megcsalás ténye fájdalmas dolog. Attól függ a fájdalom hogy milyen volt a kapcsolat. Felületes, röpke kapcsolatnál a büszkeség, egy mélyebb kapcsolatnál a fájdalom ténye merül fel...
2011. okt. 31. 10:32
19/24 anonim válasza:
09:03!
A Te esetedben megszerette akivel megcsalt, vagy esetleg a szexert akart elni (mindig massal) es nem egy komoly erzelmi kapcsolatert. Van ilyen is. De a megcsalas a legtobb esetben csak egy kiruccanas egy ferfinak (es neha a noknek is amikor flortolnek)
2011. okt. 31. 10:51
20/24 anonim válasza:
Elmesélem, velem mi történt. A pasit, akivel épp akkor voltam együtt, meg akartam lepni azzal, hogy hamarabb beugrok hozzá, csinálok neki vacsit, ilyesmik (nálunk ez sokszor megtörtént) és mivel adott lakáskulcsot, nem is volt nehéz bejutnom. Kinyitottam az ajtót, és már akkor tudtam, mi folyik a hálóban, ugyanis nem eltéveszthető hangokat hallottam onnan. De ugye miért is hittem volna a fülemnek?! Benyitottam, és az én nagy szerelmem épp egy csajjal volt. Hogy akkor mit éreztem? Haragot, megalázottságot (a csaj diadalittas tekintetét sose felejtem, pedig évekkel ezelőtt történt), mérhetetlen szomorúságot és ami kifejezetten erős volt bennem, az az érthetetlenség. A "miért" kérdés még hetekig foglalkoztatott, de a pasit nem voltam képes meghallgatni, egyszerűen nem viseltem volna el talán az igazságot, hogy ez lehet az én hibám. Aztán az eset után kb. 3 hónappal leültünk megbeszélni. Ő azt mondta, hogy neki kihívás valakit meghódítani és megdönteni. Na most ez vagy igaz, vagy nem, mindenesetre bennem nagyon mély nyomot hagyott.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!