Apa az ilyen? Nagyon rosszul esik.
Figyelt kérdés
Apám állandóan beszólogat nekem, sőt társaság előtt is. Olyanokat mond, hogy gyenge vagyok; semmi munka nem való nekem, mert nem vagyok kitartó; fél óra alatt meghalnék, ha valami munkát kéne végeznem; egész nap csak gubbasztok, nincs semmi életem, stb...holott én csinálnám a dolgokat, de sosem bíz rám semmit. Mindig is meg tudtam csinálni mindent, annyit bizonyítottam már neki és nem veszi észre. Fát pakoltam egyedül, tetőt építettem vele a háztetőn, kocsit rendbe teszem mindig, stb, stb. és mégis semmibe vesz. Nem vagyok az a beszédes típus, nem szoktam nagyon kijárni sem, de én így érzem jól magam és nem hiányzik. Átlagos testű vagyok, nem erőtlen. Nagyon fáj, hogy nem értek vele szót és mindig beszól valamit, mindezt úgy, hogy nem is gondolkodik, hogy nekem az nem esik jól. Van egy bátyám, akit viszont "istenít", Ő teljesen az ellentétem, de én nem tudok olyan lenni, mert az már nem én lennék. Mit tehetnék ez ellen? Mihez kezdjek? 21/F2011. aug. 7. 19:46
1/12 anonim válasza:
Járj konditerembe és gyúrd ki magad és járj küzdősportra is. Egy kigyúrt+erős emberről nem hiszem hogy beszélne ilyeneket. Ha mégis akkor meg ő nézne ki hülyén:D Persze ez nem megy gyorsan.
2/12 A kérdező kommentje:
Nem akarom magam kigyúrni, így sem vagyok kis darab. 177/75kg De nem így testalkatilag van a baj, vagy nem tudom, inkább puhánynak tarthat, meg olyan embernek, aki semmire sem jó. Ez fáj. Igen, mondja mindig, hogy sportolhatnék, de ahhoz is pénz kell. Most el akarok szeptember, vagy októbertől kezdeni úszni reggelente, de nem hiszem, hogy attól megváltozna akármi is.
2011. aug. 7. 19:57
3/12 anonim válasza:
Első vagyok. Hát akkor járj csak küzdősportra. az megvan azért olcsóbban. Például boxra. Igen jó állóképességet ad. Ha sokáig csinálod biztos hogy nemlennél puhány. Faterodnak is megváltozna szerintem a véleménye.
4/12 A kérdező kommentje:
Nem ezzel van a gond, már próbáltam kondit is egyébként, de akkor is úgy volt vele, hogy én biztos csak ülök a sarokban... Talán azzal van baja, hogy én nem vagyok olyan nagy társasági lény, alig van barátom és nem megyek állandóan elfele. De én úgy vagyok vele, hogy így szeressenek, amilyen vagyok...
2011. aug. 7. 20:17
5/12 anonim válasza:
Biztos ő sem tökéletes, baszogasd az ő gyengéivel. Pl. iszik, dohányzik, impotens, pösze, stb.
6/12 A kérdező kommentje:
Hiába teszem...ő ettől nagyember, hogy majdnem 50 évesen még bulizgat, nekem meg egy tragédia volt a gyerekkorom. Igazán sosem foglalkozott velem, most sem tud rólam semmit sem, nekem meg nincs hova mennem egyenlőre és megbeszélni sem tudom a dolgaimat senkivel...
2011. aug. 7. 20:46
7/12 A kérdező kommentje:
Ha pedig más rám néz, egy jóképű, életerős srácot lát, de belül csak egy romhalmaz vagyok...Nem szeretem mutatni másoknak, hogy mit érzek belül, de sokszor elbújnék a világ elől és leginkább azért teszem azt, hogy bezárkózom a szobámba egész nyáron és így kevesebb csalódás érhet apai részről is és egyéb, hiszen az is rossz, ha látok boldog embereket az utcán, mert felötlik bennem, hogy nekem miért nem adatott meg az ilyen élet?....
2011. aug. 7. 20:49
8/12 anonim válasza:
Tehát rossz apád volt. Ezt hányd a szemére.
9/12 A kérdező kommentje:
Megtettem már számtalanszor, de egyik fülén be, a másikon ki.
2011. aug. 7. 20:51
10/12 anonim válasza:
Jól van, hát akkor innentől a rossz apaság az ő baja, viszont a te bajod neked kell a kezedbe venned.
Menj el háziorvoshoz, vagy egyből pszichiáterhez, nézz utána csoportterápiás lehetőségeknek. Mondom ezt a 20:49-es kommented alapján.
Én ezt tettem 19 évesen.
De attól még te nem én vagyok, szóval minden csak a "véleményem szerint".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!