Rosszul esik. Mit tegyek? L/15
Figyelt kérdés
Kicsi korom óta kézizek, most mentem fel gimibe de mivel bejárós vagyok a városba a buszozás miatt sok minden kiesik, kézi labdázni akarok járni az iskolába, kedden megnézik, hogy mit tudok, de anyuék nem nagyon akarják hiszen sok időt venni igénybe, mert nem sport tagozaton vagyok. Most is a kézis csajok akiket ismerek írogatják ki facebookra, hogy mennyivel nyert a csapat, meg ügyesek voltak :/ de ez nekem rosszul esik, hiszen tudom hogy én is jó vagyok, de még se kézizek. :((2011. okt. 15. 21:13
1/10 anonim válasza:
Irtàl màr egy ilyen kérdést, vàrd meg, hogy mit mondanak kedden, és utàna a szüleid is biztosan engedni fognak. Ne szomorkodj, megvalósul az àlmod, biztos.
2/10 anonim válasza:
Várd meg a keddet, hogy mit mondanak.
3/10 bánomisén válasza:
Nagyon hiányzik neked az a kézilabda... :-)
Szerintem kapcsold ki azt a franc Facebook-ot és ne is menj föl rá keddig. Kedden megnéz a tanár, és ha tehetségesnek lát, biztosan hajlandó lesz beszélni a szüleiddel, hogy engedjenek kézizni.
Fel a fejjel, már csak néhány nap! :-)
4/10 anonim válasza:
drágám. az előző kérdésben írtad, h két másik szakkörre is jársz. nincs vmi rokonod a városban, akihez hétköznap mehetnél aludni? akk nem kellene buszoznod stb. csak nem akarják, h túlvállald magad. kollégium?
6/10 A kérdező kommentje:
Szerintem, ha engedik a kézit akkor tuti lemondok pl: az énekkaról. Kollégista nem szeretnék lenni. Vannak itt rokonaim, de én otthon jobban érzem magam.
2011. okt. 15. 21:25
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást! :)
2011. okt. 15. 21:25
8/10 anonim válasza:
Ne add fel. Inkább mondj le olyan dologról, ami nem érdekel annyira. Mindig harcolj azért amit elakarsz érni. Sikerülni fog.
9/10 anonim válasza:
na, tessék:) így biztos nem lesz nagy baj a szüleid részéről sem. sztem engedni fogják, te is lejjebb adtál az igényeidből-énekkar... sok sikert a kézihez, meg a gimnáziumhoz. minden jót a továbbiakban:)
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! :)
2011. okt. 16. 16:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!