Apa az ilyen? Nagyon rosszul esik.
Hát elhiszem, hogy rosszul esik.:(
Engem se vesz semmibe az apám. Megcsinálok mindent, amit kell, férfimunkát végzek vele itthon lány létemre, mert a bátyám nem hajlandó segíteni neki, de akkor is csak káromkodni tud. Van nyelvvizsgám, jó eredményeim az iskolában, de az sem érdekli. Más büszke lenne a gyerekére, ő max. henceg vele társaságban, és úgy csinál, mintha bármi is az ő érdeme lenne, jó apának próbálja beadni magát, amúgy meg le se sz*r.:) Mindig beszól nekem is, minden rossz amit csinálok. Annyiban különbözik a történetünk, hogy nálunk a testvéremmel is hasonló dolgokat csinál. Én legszívesebben hozzá sem szólnék, egyedül anyám miatt ápolgatom a kapcsolatot apámmal, mert már abszolút nem érdekel. De téged ugye érdekel a kapcsolatotok, és magatok miatt akarsz tenni valamit. Annak ellenére, hogy ez nem is a te dolgod lenne, inkább becsülne meg téged az apád, nem ezt csinálná... Vannak ilyen emberek, akiknek nem a buliból áll ki az életük, miért nem lehet elfogadni ezt? Amúgy az én gyerekkori emlékeim is annyik szinte apámról, hogy ha balhé volt, lelépett és kicsit se érdekelte, hogy a gyerekei hogy vészelik át a bajokat. Sajnos nem nagyon tudok neked mit tanácsolni, de átérzem a bajodat, és szeretnélek biztatni. Talán eljön az idő, amikor már nem fog ilyen rosszul esni ez az egész. Vagy megtörténik a csoda és apád megváltozik.:) Tarts ki!;) Legyél boldog így ahogy vagy, és akkor majd nézhet apád, hogy hiába szólogat be.:)
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!