Mi az oka annak ha egy lánynak 22-23 évesen még soha sem volt barátja?
Nekem 23 évesen volt először kapcsolatom, de nem bánom. Már lehetett volna előbb is, mert sok fiúnak bejöttem, de valahogy egyik sem jött be nekem (lehet válogatós vagyok), vagy akinek bejöttem és fordítva is, abból nem lett semmi.
Pedig az átlaghoz képest kicsit jobban nézek ki (hosszú sötét haj, ovális nőies arc , homokóra alkat vékony!)de akik ismernek mind azt mondják, hogy ha nem ismernének engem, nem mernének odajönni hozzám :P
Amúgy nem voltam soha bulizós, nem vagyok egy rámenős lány, talán kissé visszahúzódó vagyok, de nem vagyok halk vagy balfék, csak nem vagyok nyomulós cicababa.
Amúgy rengeteg nagyon ronda nőnek van barátja, szóval ez nem a szépségtől vagy a defektességtől függ.
Elég annyi, ha valaki nem bulizós és nem pasizós, illetve nem fut össze a nagyő-vel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!