Mi az oka annak ha egy lánynak 22-23 évesen még soha sem volt barátja?
Olyan iszonyat ronda lányok találnak maguknak nem is egy partnert, barátot, hogy az elképesztő. Bulizni mennek, pedig őszintén olyan csúnya néhány, hogy direkt nem nézek rá hosszabban, nehogy meglássa az undort az arcomon. Én sem vagyok bulizó típus, ezért főleg az iwiwes meg facebookos képekből tudok kiindulni, de tényleg nagyon ronda lányok is buliznak, jól érzik magukat, mintha nem is a kinézettől függne h ki megy oda és ki nem. Folytatva ezt a logikát, akkor lehetnek olyan szép lányok is, akik nem járnak bulizni, nem volt még barátjuk 23 évesen, nem k*rvultak, vagy nem tudom mi a helyes kifejezés :D Én mondjuk megbecsülöm azokat is akik rondák, mégis bulizni járnak, főleg ha tudatában vannak, hogy rondák, és azokat is megbecsülöm, akik annak ellenére, hogy jól néznek ki, mégse állnak be a r*bancok közé. Hozzá téve, hogy nem feltétlen gondolok mindenkit r*bancnak, aki bulizni jár.
OFF: Érdekességképpen jegyzem meg, volt iwiwen régebben(amikor még fent voltam) egy alkalmazás, amivel értékelni lehetett ki hogy néz ki. És rendre a ronda bulizós csajok jobb pontszámot kaptak, mint az úgymond szürkék, akik nem k*rvultak annyira. Eleve van szerintem, egyfajta kompenzálás az emberben, hogy aki nagyon jól néz ki, annak rosszabb pontszámot adok, mert mástól biztos úgyis jókat kap, a csúnyácskáknak meg kicsivel jobbat, mert mástól biztos úgyis rosszakat kap. A végeredmény h a legrondább lánynak van 4,7-as pontszáma, a legszebbnek meg 2,7 és akkor nézek ki a fejemből, hogy úgy egyébként ezt hogy az anyjába sikerült megvalósítani. Hát így. Ronda lányok önbizalmat kaphatnak, és akár sokat bulizhatnak is, szépek meg önbizalomhiányban is szenvedhetnek.
Nem feltétlenül azért nem volt még párja,mert defektes.De fordítva igaz lehet,szóval attól már lehetnek lelki sérülései,hogy ettől a tapasztalatlanságtól,magánytól,egyedülléttől kialakul benne komoly önbizalomhiány,és egyebek..
Szerintem csomó oka lehet,hogy nincs...
1.önbizalomhiány
2.társaságban nem oldódik fel,nem érzi jól magát,nem szól annyit emberekhez.
3.egyedül van,nem mozdul ki sehova,nincsenek barátai(egyedül meg ki akarna barátok,barátnők nélkül eljárni otthonról????-nyílvánvaló)
4.nem bízik a férfiakban,nehezen nyílik meg,ennek lehet családi háttere is...
5.szigorú a családja,még most is gyerekként kezelik stb...
Sok oka lehet...
12:17-es!
Te kiket tartasz rondának? Tehát mitől ronda szerinted egy lány?
Tényleg csak érdekel, nem kötekedésnek kérdezem. Kíváncsi vagyok, rólam mit gondolnál. :D
És fiú vagy, vagy lány?
visszahúzódó,gátlásos természet,vagy önbizalom hiánya van,túl magasra teszi a mércét.De az is lehet,hogy egyik sem,csak simán igy alakult,nem talált még magának megfelelő partnert.
Szerintem ez nem megvetendő,de nem is kell mélyremenő következtetéseket levonni,hogy ójaj,hát ő biztos egy tökéletes lány,azért nincs kapcsolata,mert a gonosz ronda fiúknak csak a plázakúrvák kellenek.. mert ez nem igaz:) Szóval ezt én csak tényként kezelem,nem negativ,de nem is pozitiv.
12:57 Szavakba önteni ezt nem könnyű, legalábbis ha azt akarom, hogy más is úgy értse a szavakat, mint ahogy én értem. Legjobb példa rá, hogy hiába írnád le hogy nézel ki, az alapján nem tudnék véleményt mondani. Mindent látni kell egyszerre, mert az arányokon nagyon sok múlik. Megnéztem pár általam rondának ítélt lány fotóját közösségi oldalakon, de az egyetlen közös jellemző ami eszembe jutott az a "torz" volt. Túlságosan hosszúkás az arc, vagy ilyesmi... Nem véletlenül tesznek fel sokan olyan képet amin csak a szemük van. Persze, mert az szinte biztos, hogy szép, mert nem nagyon van ami elronthatná az összképet. Van egy színésznő, akit mindenki sztárol, és mindenki szerint szép, én meg elmenekülnék előle. Szerintem aki őt szépnek tartja annak fogalma sincs róla mi a szép. Maximum egy gép láthatja őt szépnek(vagy aki nem születetten ért a női szépséghez, hanem megtanulta), mert a gép végignézi egyesével az orrát, ami szép, szemét, ami szép, haját, ami szép, száját, ami szép, és mindent így egyesével szépnek talál és megállapítja, hogy szép nővel van dolga. De ha én ránézek, és persze egybe nézem az egészet, valami olyan szinten nem stimmel, hogy csak na. De tényleg őt is csak azért hoztam fel példának, mert jó eséllyel nem fog erről tudni, nem az volt a célom, hogy megbántsam.
Többféle ok létezhet.
Nem akar még, nem érdekli még a téma.
Önbizalomhiánya van. Csúnyának, butának stb. negatívnak hiszi magát, aki senkinek sem kell.
Önbizalom túltengése van. Túl szépnek, okosnak , stb -nek tartja magát, akinek senki nem felel meg.
stb.
Még dekefteseknek is van barátjuk, ha érdekli a téma, és el tudják érni.
Semmi köze a defektességnek. Ugyan már.
Köszönöm ezt a sok választ.
Én is ilyesmi okokra gondoltam mint amiket írtok. Van egy barátnőm, nem csúnya egyáltalán, sok dolog van ami tetszik rajta, de ő saját magát nem tudja elfogadni. Magas, vékony, de van feneke, melle, szép nagy szemei vannak stb. A nővére detto ugyanígy néz ki mint ő, és fiatal korában csomó pasija volt, 25 évesen meg már megházasodott. Szóval nem egy csúnya lány, sokan utána fordulnak, megnézik. Elég otthon ülős típus, rajtam kívül nincs is barátnője csak a kutyájával szokott sétálni. Bulizni nem szokott. Ő már 15 éves kora óta azt várja hogy legyen valakije, eddig 4-5 pasit érdekelt (2 a suliból, 2 leszólította valahol, 1 meg a neten írt neki) de ők nem tetszettek neki. Mindig azt csinálja hogy összetalálkozik valakivel aki nagyon megtetszik neki, és akkor róla álmodozik, meg epekedik utána. De ezek a pasik meg észre sem veszik. Meg újabban már olyan fura, mert ha pl egy pasi kedves vele mondjuk a boltban, akkor ő azt már úgy veszi hogy tuti tetszik neki, és azért kedves vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!