Van itt olyan gyk-n, akiknél az apuka ment gyesre és nem az anyuka?
Szerintem ez Mo.n a patriarhális társadalmi berendezkedés miatt igen ritka.
Olyan házaspárról tudok, akiknél a férj is folyton otthon van, szakács, mert alig van munkája. Így ketten nézegetik a gyereket egész nap, a nagyzsülők meg fizetnek.
Ez a magyar szokás.
Páromnál volt az, hogy az anyuka dolgozott az apuka otthon maradt.
Egy évig otthon volt az anyuka, ugye még szoptatott meg megnem tanultak járni a gyerekek.
Ez azért volt megoldás, mert az apuka nem volt hajlandó elmenni dolgozni és 1989-től otthon is van a mai napig.
Most is gyesen van, mert összehozott még egy negyedik gyerkőcöt is aki most 1,5éves és mivel nem dolgozott se ő sem a felesége a gyerekei nem tartják el őt így muszáj az anyukának dolgozni.
Sajnos a világban vannak ilyen emberek is:(
Nálunk nem maradt gyesen senki, de én vissza álltam dolgozni. 6 hos volt a pici. Apuci éjszaka dolgozik,így reggeltol otthon tud lenni a kicsivel. Nagyon jol elvannak, szorakoznak, játszanak, sétálnak... Nagyon szereti az apukáját és viszont.
10 hos a kicsi
ismerek egy olyan házaspárt, ahol anyuka jó helyen dolgozik, magas fizuval. 6 hónap után visszament, apuka papíron gyesen van, de olyan a melója, h otthonról is tud dolgozni feketén, és amikor el kell mennie melóügyben, akkor hívnak egy bevált, megfizethető bébisintért.
mindenki boldog, anyuka önmegvalósít, apuka meg imádja a gyerekeit....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!