Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan gyk-n, akiknél...

Van itt olyan gyk-n, akiknél az apuka ment gyesre és nem az anyuka?

Figyelt kérdés
Kérlek szépen írjátok le a tapasztalataitokat, véleményeteket ezzel kapcsolatbann.
2011. okt. 26. 00:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalatom sajnos nincs egyelőre, de ezt tervezzük, ha meglesz a második bébi. Én már nagyon várom, mert nem vagyok az a "született feleség", és az én cégemnél jobbak a körülmények meg a juttatások is. Ezek a szempontok vezettek oda, hogy "apa" legyen itthon.
2011. okt. 26. 00:59
 2/7 anonim ***** válasza:
38%

Szerintem ez Mo.n a patriarhális társadalmi berendezkedés miatt igen ritka.

Olyan házaspárról tudok, akiknél a férj is folyton otthon van, szakács, mert alig van munkája. Így ketten nézegetik a gyereket egész nap, a nagyzsülők meg fizetnek.

Ez a magyar szokás.

2011. okt. 26. 07:15
 3/7 anonim ***** válasza:
78%
Mi kényszerűségből döntöttünk így. Persze, alapjában véve működik a dolog, otthon minden "flottul" megy. Én azt gondoltam, reméltem, ídővel ,megszokom azt, hogy reggel eljövök otthonról, és nem a babámmal vagyok, mint "rendesen"...De sajnos nem így lett. A mai napig pokoli nehéz(május óta dolgozom). Pláne ha ne adj' isten felébred, és kapaszkodik belém... Ha napközben beszélünk a férjemmel, és hallom hogy a háttérben sír... Nem részletezem, én megbántam. Olyan pillanatok maradnak ki, amelyek megismételhetetlenek...
2011. okt. 26. 07:17
 4/7 anonim ***** válasza:
43%

Páromnál volt az, hogy az anyuka dolgozott az apuka otthon maradt.

Egy évig otthon volt az anyuka, ugye még szoptatott meg megnem tanultak járni a gyerekek.

Ez azért volt megoldás, mert az apuka nem volt hajlandó elmenni dolgozni és 1989-től otthon is van a mai napig.

Most is gyesen van, mert összehozott még egy negyedik gyerkőcöt is aki most 1,5éves és mivel nem dolgozott se ő sem a felesége a gyerekei nem tartják el őt így muszáj az anyukának dolgozni.

Sajnos a világban vannak ilyen emberek is:(

2011. okt. 26. 08:58
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk nem maradt gyesen senki, de én vissza álltam dolgozni. 6 hos volt a pici. Apuci éjszaka dolgozik,így reggeltol otthon tud lenni a kicsivel. Nagyon jol elvannak, szorakoznak, játszanak, sétálnak... Nagyon szereti az apukáját és viszont.

10 hos a kicsi

2011. okt. 26. 11:52
 6/7 anonim ***** válasza:
26%

ismerek egy olyan házaspárt, ahol anyuka jó helyen dolgozik, magas fizuval. 6 hónap után visszament, apuka papíron gyesen van, de olyan a melója, h otthonról is tud dolgozni feketén, és amikor el kell mennie melóügyben, akkor hívnak egy bevált, megfizethető bébisintért.

mindenki boldog, anyuka önmegvalósít, apuka meg imádja a gyerekeit....

2011. okt. 26. 13:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Unokatesóm elment anno:)A feleségének vissza kellett mennie dolgozni,különben átadták volna a pozícióját másnak.Jobb munkahelye volt mint a férjnek.Aztán ő is vitte mindig oviba a picit,a feleség meg korábban elment otthonról dolgozni :)Semmiben nem szenvedett hiányt a kislány,nagyon jó neveltetést kapott!Boldog család :) Már lassan iskolás lesz,mindkét szülő dolgozik már.
2011. okt. 26. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!