Írna nekem olyan anyuka akiknél nehezen ment a hozzátáplálás?
szia
én nem bébiételt adok neki, hanem rendes gyümit. eleinte nekem sem akarta megenni, de mondták, hogy picit melegítsem meg, így jobban megeszi
7 hónapos a lányom 6 hete próbálom hozzátáplálni, és mostanra jutottunk el az 1/3 bébiételnyi mennyiséghez, egyszerüen alig érdekli a kaja.
Mostmár nyitja a száját ha jön a kanál, de nem mondanám h meg van őrülve érte.
És még annyi hogy sose tudni mi "jön be" a babádnak.
Nekem a fiam is ilyen rosszul fogadta a kaját 2 éve és mindig is rossz evő volt.
Nála a banán vált be, ő azzal kapott rá jobban a kanalazásra.
A lányom köszöni, utál minden banános-almás dolgot, neki meg a sütötök ill. répa tetszik jobban, amit meg a fiam ki nem állhatott...
Jajj, hát ez nálunk is nagyon nehéz volt! Nekem már kevés volt a tejem, de a lányom nem akart tápszert sem enni, ha megpróbáltam pépeket adni neki, akkor öklendezett, már teljesen el voltam keseredve. Sokáig minden kanál kajáért megküzdöttünk, volt, hogy az öklendezésből hányás lett... Aztán szép fokozatosan, egyszer, amikor többet evett tízóraira, nem szoptattam meg utána. Onnantól egy étkezés ki volt váltva. És így tovább. Hosszú hónapok alatt. :) Aztán, amikor rájött, hogy nincs mese, elfogyott a tej, akkor hirtelen megette a tápszert is, és egyik napról a másikra (de tényleg) tök jó evő lett. Ez kb. 10 hónapos korában volt, 5 hónapos kora körül kezdtük a hozzátáplálást. Most 14 hónapos, és sokat eszik, nem válogat, csak a darabos kajákkal van probléma.
Ne add fel, vannak babák, akiknél ez nehezebben megy, nincs mit tenni. Kitartás és türelem!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!