Lehetséges egy huszonéves lánnyal komoly kapcsolat
esetleg házasság?
Figyelt kérdés
Én úgy látom, hogy a mai húszas csajokat csak a buli meg a pláza érdekli. Egyik sem akar "kikötni" senki mellett, sem dolgozni. Viszont nekem mások az elvárásaim. Nem vagyok bulizós, család és gyerek amit akarok. A 30-as vagy 40-hez közeli nőknél a próbálkozás meg szinte lehetetlen. Azok meg nem akarnak egy húszas pasit maguknak. Létezik egyáltalán olyan húszas nő, aki családra vágyik és nem egy bulizós p*csa?
Szerintem tévedsz! Vannak ilyen lányok is igen, talán annyira nem is kevesen, de szintén sokan vannak akik már anyák, feleségek. És olyanok is akik férjhez akarnak menni, gyereket akarnak szülni, csak esetleg nincs meg hozzá a kellő anyagi hátterük...
2013. máj. 30. 14:02
52/62 anonim válasza:
A komoly kapcsolatot nem a kocsisoron kell keresni...
-Habár ott sem kizárt.
2013. szept. 13. 19:42
53/62 anonim válasza:
Ja,lehet de ne lepődj meg ha 30as éveiben bekattan,mert nem élte ki magát.
2013. nov. 8. 23:12
54/62 anonim válasza:
Sajnos az egyetemre járók között kevés a 20-23 éves fiatal házas. A magyarázat egyszerű, egy diák, akinek, ha jól tanul is, csak zsebpénzre elegendő ösztöndíja van és mindenhol gyerekként kezelik, ritkán jut arra az elhatározásra, hogy megházasodjon, gyereket vállajon!
(Ráadásul a lányok tanulmányait a terhesség meg is nehezítené, hiszen halasztani kellene esetleg.)
2014. júl. 15. 02:47
55/62 anonim válasza:
Egy huszonévessel már illene, hogy lehetséges legyen... de tényleg sokan vannak, akik még éretlennek érzik magukat. Viszont sok huszonéves lány ismerősöm él már hosszú párkapcsolatban, akár házasságban. Van, akinek már gyereke is van.
2014. szept. 4. 10:14
56/62 anonim válasza:
Szeretnék családot,de nem most,alig 21 évesen,diploma és szakma nélkül.Szeretnék tíz éven belül megházasodni,de nem is siettetem.
2014. dec. 8. 23:06
57/62 anonim válasza:
#23-as vagyok
Jézus :D Jézus!!!!!
Jegyezzük meg gyorsan, abban az évben májusban egyik napról a másik hagyott el a párom, úgy, hogy az ö unszolására vágtam bele és hittem a távkapcsolatban...
Szegény én... De kis cukiiii vagyoook! *-*
Azóta van ismét egy hosszú párkapcsolatom, és nem vagyok randa XD
2014. dec. 10. 11:43
58/62 anonim válasza:
20on éves embernek nem való a házasság,főleg nem a gyerek.
Ehhez kell egyfajta érettség.
2014. dec. 10. 12:32
59/62 anonim válasza:
Biztosan találsz kedves, megbízható, hűséges nőt a huszonévesek között is, de ha nem élt eleget, akkor fennáll a veszélye, hogy pl.10 évvel később elbizonytalanodik amikor betölti a 30-at mondjuk.
2016. febr. 28. 18:54
60/62 anonim válasza:
,,Egyre nagyobb divat szinglinek meg melegnek lenni" Na most húzzál el a fenébe... Komolyan, te beszélsz érett gondolkodásról? Nem divat melegnek lenni. A melegek be merik vallani, hogy melegek. Ez nem attól függ, hogy az ember mit akar, hanem attól, hogy milyen születési rendellenessége van. A ,,szinglinek lenni" dologgal meg szintén nem értek egyet. Régen nem volt olyan könnyű népességet fenntartani, és a fiatalok szabad akaratáról pedig szó sem lehetett. És mellesleg egyetértek a többiekkel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!