Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetséges egy huszonéves...

Lehetséges egy huszonéves lánnyal komoly kapcsolat esetleg házasság?

Figyelt kérdés
Én úgy látom, hogy a mai húszas csajokat csak a buli meg a pláza érdekli. Egyik sem akar "kikötni" senki mellett, sem dolgozni. Viszont nekem mások az elvárásaim. Nem vagyok bulizós, család és gyerek amit akarok. A 30-as vagy 40-hez közeli nőknél a próbálkozás meg szinte lehetetlen. Azok meg nem akarnak egy húszas pasit maguknak. Létezik egyáltalán olyan húszas nő, aki családra vágyik és nem egy bulizós p*csa?
2011. okt. 26. 00:12
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
63%
Akkor kösd fel magad. Nem szánalmas, hogy itt sírsz hogy jaaaj nem találok olyan lányt? Úristen...Egész egyszerűen töketlen vagy. Nincs életed. Próbálsz újat teremteni.
2011. okt. 26. 01:22
 12/62 anonim ***** válasza:
80%
Igen,ebben igazad van,hogy "anyáink" 18-20 évesen már szültek,viszont jelentősen megváltozott az életszínvonal! Manapság már nem úgy működik, hogy apa elmegy dolgozni anya meg neveli a gyerekeket...Már nem nagyon lehet egy fizuból eltartani egy családot :/
2011. okt. 26. 01:27
 13/62 anonim ***** válasza:
40%
van egy-két ismerősöm, akik 21 évesen már házasok, és van gyerek vagy tervezik..szóval semmi nem lehetetlen, csak keresgélni kell...
2011. okt. 26. 02:07
 14/62 anonim válasza:
95%

Ebből a kérdésből egy szociológus diplomamunkát lehetne írni, most nem teszem :-).

Néhány huszonéves, akiknek anyagilag lenne lehetősége családot alapítani, egyszerűen még "élni" és szórakozni akar pár évig, ettől függetlenül később még lehet jó szülő is.

Sokaknál meg anyagi akadályokba ütközik, nagyon nehéz ma nálunk a megélhetés, még a komcsi rendszerben működött az "apa dolgozik, anya szül" modell, ez ma már nagyon nehéz.

2011. okt. 26. 02:08
 15/62 anonim ***** válasza:
100%
25 vagyok, komoly kapcsolatban. Ha tehetnénk, már házasodnánk, felőlem jöhetne a gyerek, de csak most végzek az egyetemen, nincs se lakás, se pénz, pucér seggre meg csak nem lehet belevágni. Rengeteg korombeli ismerősöm van, akik szintén komoly kapcsolatban élnek, több volt osztálytársam már házas és gyereke van. Szerintem rossz helyen keresgélsz. Azt meg verd ki szépen a fejedből, hogy egy nő vagy anyuka/szexrobot/házvezetőnő, vagy bulizós pics@...
2011. okt. 26. 02:23
 16/62 anonim ***** válasza:
84%

"Én úgy látom, hogy a mai húszas csajokat csak a buli meg a pláza érdekli. "

Valószínűtlen, hogy mindet ismered, vagy akár egy olyan 100 fős reprezentatív mintát, amiből már érvényes következtetést lehet levonni.

"Nem vagyok bulizós, család és gyerek amit akarok. "

Rengeteg ilyen nő van, csak van velük egy kis baj: általában láthatatlanok. Pl. hiába mész buliba vagy plázába, ott nem látod őket. Ráadásul gyakran a kinézetük is visszafogott, szerény. Valamit valamiért.

Egyébként marha egyszerű "komoly" lányokat találni. Sétálj be a bölcsészkarra vagy valami tanárképzőre.

2011. okt. 26. 03:41
 17/62 anonim ***** válasza:
67%

Hasonló témában írta ki kérdést. 22 éves vagyok, és komoly kapcsolatot szeretnék, eljegyzés, házasság és gyerek. Sajnos a párom nagyon nem így gondolkozik, és eltűnődtem rajta, hogy érdemes-e így együtt maradnunk, hogy teljesen mások a terveink a jövőre nézve.

Amúgy nem járok bulizni, ha megyek, akkor is családi körben, megállom a helyem a konyhában, és nem esik le a karom, ha takarítani-mosni-mosogatni kell.

22L

2011. okt. 26. 05:36
 18/62 anonim ***** válasza:
90%
én csak normális, érett gondolkodású 20-on éves lányokat ismerek.... szerintem nagyon rossz felé keresgélsz....
2011. okt. 26. 07:49
 19/62 anonim ***** válasza:
51%
Én 24 éves vagyok, a párommal 2,7 éve vagyunk együtt és most várjuk az első babánkat, aki tervezett volt!!! 9+6hkm
2011. okt. 26. 08:00
 20/62 anonim ***** válasza:
34%
19 voltam mikor megismertem a párom,rögtön leszögeztem hogy nem fogok éveket várni arra hogy megállapodjon.Ő is igy gondolkodott.22évesen már asszony voltam és gyereket is vállaltunk volna ha sikerül.
2011. okt. 26. 08:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!