Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Még lehet rajta változtatni?

Még lehet rajta változtatni?

Figyelt kérdés

Nem tudom mit tegyek :( Nagyon szeretem őt de már folyton csak veszekszünk vagyis nagyrészt ez van, meg féltékeny vagyok ő is és emiatt nagyrészt....meg volt egy félreértés is és azt mondja hogy megbánta hogy velem kzedett el járni :/ ezt most komolyan mondta vagy csak ugy leirta?:( Nem akarom őt elvesziteni, ő a legfontosabb nekem az egész világo:( Kérlek irjatok valamit...több mint egy éve vagyuk együtt és én semmit sem bántam meg vele...már félek megkérdezni hogy még azt is rosszul csinálom ahogyan megcsókolom?:/:( vag ykérdezzem meg ezt is ? mostmár végülis mindegy igyis ugyis sirni fogok szóval:(:(

20/L

2011. okt. 24. 22:23
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Bocsi de nem :D
2011. okt. 24. 23:38
 12/15 anonim ***** válasza:

Ti a pasiddal untatjátok egymást a felesleges "kikészítem a másikat" köreitekkel.

A lényeg, te tudod, hogy nem akarod megcsalni. Ne magyarázkodj neki, hanem annyit mondj, hogy tudja, hogy benned megbízhat. Ha újra felhozza/nem hagy békén, újra nyugodt hangon ismételd meg ezt. Addig, amíg ő meg nem unja. Ne gyere ki a sodrodból és ne bizonygasd az igazad, mert annál kevésbé fog elnyugodni.

2011. okt. 24. 23:40
 13/15 A kérdező kommentje:
Rendben. Akkor nem leszek se ideges se féltékeny...mondjuk az thogy csináljam? Elég nehéz néha megállnom. Bár van, hogy kordában tudom tartani.
2011. okt. 24. 23:43
 14/15 anonim ***** válasza:

Úgy csináld, hogy közben arra gondolsz, hogy pont ez a negatív viselkedés sodorta szakadék szélére a kapcsolatotok és ha ugyanazt csinálod továbbra is, azzal be is lököd magadat a szakadékba. Plusz átgondolod, meddig lehet ezt eleve csinálni: 30 évesen is itt akarsz tartani problémakezelésben? Ha nem, akkor ideje rájönnöd, mi az, amitől nálad speciálisan kordában tartható a féltékenység, idegesség.

Javaslom, olvass utána a féltékenységnek, sok hasznos tanácsot találsz a neten (is), hogyan lehet emberi szinten tartani, és miért is alakul ki egyes személyeknél.

2011. okt. 24. 23:54
 15/15 A kérdező kommentje:
Hát...inkább mos tlegyünk túl a problémákon, késöbb már házat akarunk, jó életet együtt:) Mikor utána olvastam a éltékenységnek akkor lejjebb is ment, majd még nézek : DKöszi mégegyszert, de most mentem, jóéjt:) Majd még irjatok :D
2011. okt. 24. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!