Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek, ha férjetekben...

Mit tennétek, ha férjetekben nincsen motiváció?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy egy munkahelyen van. Nem is a legjobb hely, de igaz legalább van. Na a lényeg, hogy 85 E ft a havi fizetése. Nem tudom semmivel sem rávenni, hogy keressen egy olyan munkahelyet ami fizet is.

Tudom, hogy a mai világban igen is örülni kell annak is ami van, de még nem is keresgél semmi olyat sem ami esetleg arra utalna, hogy probálna változtatni. Miért érzem úgy, hogy elvan mint hal a vizben? Nem állitom, hogy énnekem ú de jó fizum volna, közalkalmazott levén nem is dicsekedhetnék vele. Nem érez rá késztetést, hogy tenni kellene valamit, hogy jobb legyen.

Lényeg, hogy családi segitséggel végtörlesztettünk. Van egy megbeszélt összeg amit fizetünk minden hónapban. Ezt persze ez mellett a fizetés mellett is tudnánk törleszteni. Csak most úgy gondolja hátradőlök, és kész. Persze nem állitom, hogy nem élünk meg mert ok. De ez egy olyan munkahely, ahol nincs is bejelentve. Tehát már innen lehet gondolni. Kértem, Audi Győr. Lehetőség mindig van, annyi volt ráa válasza, hogy már nem vagyunk bajban.

Pedig ha jol gondolom, nem igy kellene hozzáálnia.

Mit tennétek, régen nem volt ilyen. 34 évesen szerintetek ez felnőtt hozzáállás?

2011. okt. 24. 18:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ne haragudj akkor a férjedet jól lehúzzák...

Ha nincs bejelentve és úgy keres 85ezret egy hónapban.

Én mikor be voltam jelentve kerestem 110-et.

Most hogy kiléptem és máshova mentem, nem vok bejelntve és havi 160at keresek.

2011. okt. 24. 19:58
 12/14 anonim ***** válasza:

Kedves joci 20!

Hát nem azt írtad, hogy neked nem kell dolgozni járnod?

Akkor most mi az igazság?

2011. okt. 24. 20:47
 13/14 anonim ***** válasza:

Ha ő úgy érzi hogy kevés neki az a pénz, akkor majd vált.

Eddig csak te érzed úgy hogy kevés a pénz, tehát neked kell váltani. Ha meg te nem akarsz, mástól se várd el.

2011. okt. 24. 20:57
 14/14 anonim ***** válasza:

Kedves válaszoló akkor tisztázom neked mi a helyzet hogy lásd nem hazudok.

1.5 évet dolgoztam az Auchanban, kiléptem idén május 6.án azóta munkanélkülin voltam(havi 70ezer plussz az Auchanból volt félre tévem 200ezrem) szóval egész jól élek már vagy 5hónapja.Közben nyáron letettem egy alpin-technikai vizsgát mivel Fateromnak ilyen cége van és ilyen embereket foglalkoztat.Nála voltam "gyakorlaton" 1,5 hetet szeptemberben.Napi 8 ezer Ft ért.Szerdától viszont rendesen kezdek.Úgy hogy köszönöm szépen nálam majdnem hogy luxus van.:))(otthon élek, havi 35ezret leadok a többivel azt csinálok amit csak akarok, képzelheted milyen jó életem volt egészen szerdáig, de mivel nem vetem meg a munkát ezért örömmel vettem magam ebbe is.Főleg hogy havi 160ezer lesz a keresetem.)

Remélem a válszom kielégítő volt számodra.Ha már ennyire kiváncsi voltál az elöző és a mostani kérdésnél is:)

2011. okt. 24. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!