Érzi a családotok a válság hatását vagy még nem?
Figyelt kérdés
2011. okt. 24. 18:14
11/22 anonim válasza:
Hidd el,hogy a politikusok is érzik!
Csak éppen nem mindegy,hogy milyen az az érzés...
12/22 anonim válasza:
Szerncsére nem. Sőt,most volt fizu emelés.(y) :D
13/22 anonim válasza:
azon vagyunk, hogy ne érezzük! a legelső érezhető volt, azóta javult és most stagnál, de összességében kicsit.
14/22 anonim válasza:
Szerintem akik érzik, jó ideje érzik. Én azok közé tartozom, akik nem. Én pusztán a saját rendem miatt spórolok, mert ilyenre neveltek a szüleim. Mikor igazán beindult a válság, még otthon éltem, de nem éreztük meg. Mert apám előtte is takarékos ember volt, akkor is az maradt.
15/22 anonim válasza:
az elmúlt fél évben igen. pl. abban,hogy tésztát meg rizst eszünk paradicsompürével,vagy krumplival,ritkán van hús,kb 1-1,5 hetente. Egy éve még kólára-nasira is volt. mostmár kajára is alig.
16/22 anonim válasza:
én sem érzem van sok tartalékom,mert készültünk mindig a legrosszabbra,és a legjobbat próbáljuk most kihozni az egészből.Most nincs munkám egy ideje,de nagyon nehéz találni,remélem összejön.Ha nem,akkor dobbantok másik országba..próbálok okos lenni ahol tudok.
17/22 anonim válasza:
18:24-es vagyok
Mi is tartalékoztunk csak szerencsétlenségünkre dédnagymamám háza teljesen kiégett és sajnos el is vesztettük őt és mivel mamámnak volt egy testvére persze igényt tartott a ház saját részére és ki kellett fizetni, ekkor jött a hitel....ami nem frank alapú de 45 ezer így is havonta
18/22 anonim válasza:
Véleményem szerint a válságot szándékosan erőltetik mert így mindig van mire fogni a lakosság szivatását.
19/22 anonim válasza:
Eddig sikerült úgy sakkozni, hogy ne érezzük.
20/22 anonim válasza:
Kb 2008 óta érezzük, akkor és az azt követő egy-két évben volt a legrosszabb, az egész család elveszítette a munkáját, a megélhetőségét, majdnem a lakást is. Most kezdünk talán kicsit talpra állni, de a mostani helyzetben nem könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!