Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsal a párom, akkor miért...

Megcsal a párom, akkor miért nem ismeri be?

Figyelt kérdés
Még soha életemben nem néztem senki telefonjába, de a hétvégén megtettem. Női megérzés volt. A telefonommal gyorsan lefényképeztem jó párat, hogy később visszaolvashassam. Ledöbbentem. Nem egy, hanem három nőt hülyít a párom. Rákérdeztem hogy van-e valakije, esetleg szerelmes-e? (Mivel családot szeretnék, muszáj tisztán látnom.) Ő erre azt mondta, hogy a nők mindig leegyszerűsítik ezt az egészet és egyből ez az első gondolatuk. A szemembe hazudott, miután belenéztem a telefonjába. Miért nem áll elém és mondja meg őszintén, hogy rajtam kívül még három nő van az életében? Annyira utálom, mikor hülyének néznek. (ő nem tudja még, hogy megnéztem a telefonját.)
2011. okt. 24. 08:28
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
63%

utolsó biztos hogy 26 éves vagy ?

véletlenül nem szanatóriumból írsz?...

2011. okt. 24. 12:43
 22/33 anonim ***** válasza:
Ahogy magamat ismerem, rögtön borítottam volna a bilit.
2011. okt. 24. 12:50
 23/33 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat, amiket írtatok. Nem vagyok az az ember, aki meggondolatlanul cselekszik és a másikkal kiabálni kezd. Ha nem szeret, válni akar, akkor mondja ki azt, hogy vége. Egyszerűen nem értem, hogy miért kell hazudozni, ha már rá is kérdezek. Biztosan lenne sírás, rívás, de jobb a biztos, mint a bizonytalan. Leülnénk megbeszélni, hogy ennyi volt és koncentrálhatnánk a különválásra. Sajnos szex sem volt közöttünk egy hónapja, mivel az orvosok leállítottak két műtétem miatt. Az orvos mondta, hogy a most következő műtétem után minél előbb essek teherbe, ne húzzam az időt, egészségügyi szempontból. Most mint fogok neki mondani? Bocsi, de meggondoltuk magunkat. A páromnak mindig az volt a véleménye, hogy együtt fogunk megöregedni, lesznek gyerekeink, bla, bla. Már azt sem tudom, hogy ki is ő valójában. A legnagyobb csalódás az életemben.
2011. okt. 24. 13:13
 24/33 anonim ***** válasza:
Csak hogy tudd: a férfiak sosem ismerik be.. Egyszer hazamentem munkából és a wc-ben, mikor lehúztam, felszínre úszott egy óvszer és a férjem még ekkor sem ismerte be, hebegett-habogott, hogy nem tudja hogyan történt (mi nem óvszereztünk) Tudom, hogy gyáva leszel elhagyni ezt az embert, de akkor kezdj hozzászokni a gondolathoz, hogy egész életedben meg fog alázni, sőt, ha megöregszel, azonnal lecserél egy csini huszonévesre.
2011. okt. 24. 14:26
 25/33 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó, én ennek a kapcsolatnak nem látom a jövőjét, annak pedig semmi értelmét nem látom, hogy ilyen életet éljek majd, ahogyan te is írtad, lecseréljenek. Az biztos, hogy lépni fogok, lelépni. Előtte viszont mindenképpen azt szeretném, hogy beismerje azt, amit tett. Ha magától nem fogja, akkor egy kis segítséggel. Családot pedig így, erre, soha. Ha valaki a másik telefonjába néz, ott már nincs bizalom és enélkül minden kapcsolat halott dolog. Vakon hittem neki, átvágott. Nem bánom hogy megtettem, így legalább tisztán látok.
2011. okt. 24. 16:43
 26/33 anonim ***** válasza:

tudod hogy buktasd le ?!! irj nekem privit és segitek !

( komoly )!

2011. okt. 24. 18:32
 27/33 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó, írtam.
2011. okt. 24. 19:09
 28/33 anonim ***** válasza:
majd írd meg mi volt, hogy bukott le mit reagált stb. Érdekel minket!
2011. okt. 25. 08:24
 29/33 anonim ***** válasza:
válaszoltam ! kérdezö ( e mail )
2011. okt. 25. 08:54
 30/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot, de elsősorban őszinteséget várok el. Azt hogy belenéztem valakinek a telefonjába, mert már mindenki azt mondta, hogy tedd meg, nekem ez már a vég, hiszen eddig soha nem tettem ilyet. Mivel csak a hétvégén fogunk találkozni, ezért most még nem tudok mit mondani. A legszörnyűbb, hogy még mindig szeretem, de nem ezt az ember, hanem akit megismertem. Sajnos amit tett, nem tudom megbocsájtani. Csak annyit várok majd el, hogy tiszteljen meg azzal, hogyha leülünk, akkor korrekt lesz velem. Csak ennyit kérek tőle, hogy tudjunk tisztességesen elválni. Majd megírom a történet végét.
2011. okt. 26. 22:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!