Megcsal a párom, akkor miért nem ismeri be?
kérdezz rá, mondjad neki hogy figyelj belenéztem a telefonodba és láttam az sms-eket, nincs értelme tagadni.
ha te más nők társaságát keresed akkor legyen benned annyi gerincesség, hogy elmondod és szétválunk. Én családot szeretnék és nem szeretném, ha évek múlva a leendő gyermekemnek vasárnapi apukája lennél
van sex bőven? Hm?
Ha igem akkor kú.rj félre te is.
Hameg nem akkor tudod hol a hiba.
Ha rendesem kivan csavarva a répa akkor tuti hogy nem kellene más nő, magamról tudom.
Nem ismeri be, mert nem akar elveszíteni, biztonságban érzi magát melletted. Ezt mondjuk Te nem mondhatod el magadról ebben a kapcsolatban.
Szerintem ha már ilyet tettem volna, hogy lefényképezem az sms-eket, használnám is őket. Küldj a három delikvensnek sms-t, vond őket kérdőre kik ők! Ne a saját nevedbe, hanem hármójukat ugraszd össze. Gondolom mindenki egyedülinek érzi magát. /hozzáteszem ez így elég beteges, de megérdemelné, hogy négy szék közt a pad alatt találja magát/ Miután mind a hárman kiszállnának a képből, én is dobbantanék. Talán tanulna belőle.
Te őszintén még kiváncsi vagy az okokra?
Egyetlen dolgod van,ezt te is tudod.Lelépni,elköltözni tőle és megszakítani vele minden kapcsolatot.Magyarázkodás és minden nélkül.
férjed vagy csak a párod/élettárs?
mert ha a férjed nem tudsz lepattanni csak úgy , vond kérdőre, beszéljétek meg hogy mi legyen veletek. egy kapcsolatért mind a két félnek tennie kell, nem elég ha csak az egyik változik. ahogy benne megvannak a hibák ugyanúgy benned is megvannak. lehet az egész onnan indul, hogy kevés időt szenteltetek egymásra és elmaradtak dolgok ami egy férfi életében hosszú távon nehézkes, főleg ha flörtölnek vele a munkahelyén vagy máshol.
Szia!
EGy biztos: ezek után én nem szeretnék családot alapítani vele. Szerintem teljesen mások az erkölcsi normáitok, gondolkodásotok. Ő ezeket nem érzi nagy dolognak, te viszont igen. Én elhagynám. Nem biztos, h jó, ha megmondod belenéztél a telójába- ezt csak a legeslegvégén hoznám fel. Mert ha hozzávágod, akkor ezen fog lovagolni, h hogy képzeldted, stb.. és még te leszel a rossz, ugy fogja alakitani... Megsértődik, elmegy onnan, stb..
Beszélj fele, utalgass rá, hogy szerinted vmi nem stimmel.. És ne keresd azokat a nőket, ha jót akarsz, békét /amennyi van/ magadnak...
Hááhhhháááá'! Én tuti, hogy vele maradnék. Megjátszanám, hogy minden rendben van. Valami kammerral kiiktatnám ezeket a nőket (van is rá sok ötletem), de ez az összeugratósdi se rossz és megpróbálnék a LEHETŐ LEGKEDVESEBB LEGODAADÓBB LENNI a FÉRJEMHEZ és közben meg k.rvára lehúznám pénzzel úgy ahogy csak lehet. Mindenre kérnék pénzt, elmennék egyedül bevásárolni a tőle kért pénzből mondván, hogy kell kajára amiből NEKI főzők finomat stb. stb. és abból a pénzből mindig pár ezrest tennék félre magamnak "fájdalomdíjként". Ezt észre se veszik a legtöbben.
S ha már meguntam az egész szórakozást, akkor dobnám. Ja és közben meg pasiznék, buliznék mint az állat.
Sokan vagyunk a földön és k.vára sok jó pasi van. Hajjajj...nem lehet betellni velük!
:-)
26 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!