Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsaltad már a férjed/felesé...

Megcsaltad már a férjed/feleséged? Mit tartasz megcsalásnak?

Figyelt kérdés
2011. okt. 23. 18:36
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez már tényleg kimeríti a megcsalás fogalmát.

Nálam már a mézédes susmorgás, búgás, ölelkezés, flört már megcsalás, a csók és mindenféle testi érintkezés csak hab a tortán.

2011. okt. 24. 09:27
 22/24 anonim válasza:
32%
Nagyon rossz a házasságunk, rendszeresen csalom az asszonyt. Ez van, nincs mit szépiteni a dolgon.
2011. nov. 13. 20:26
 23/24 Lifeishard ***** válasza:
100%

Ez szerintem abszolút megcsalás. Neked hogy esne: "Bocs, leszoptam azt a csávót, mert pár centivel nagyobb a bicepsze átmérője."?

Egyébként, mi számít megcsalásnak, a csók is az, a kézfogás, vagy csak a szex? Szerintem az, amit a párod annak vesz - ha őt tényleg nem zavarja, hogy mással is sétálsz kézenfogva, meg csókolózol, akkor nem. (Más kérdés, hogy nekem fura lenne, ha a párom hagyná az ilyet, és hanyatt-homlok menekülnék a kapcsolatból. Lehet, beteg vagyok :).) The life is hard.

26/F

2011. nov. 17. 11:19
 24/24 anonim ***** válasza:
gondolatot is annak tartom ha mással fejben.
2014. jún. 10. 08:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!