Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsaltad már a férjed/felesé...

Megcsaltad már a férjed/feleséged? Mit tartasz megcsalásnak?

Figyelt kérdés
2011. okt. 23. 18:36
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
51%

*

ha közben a szemébe néz

2011. okt. 23. 18:46
 12/24 A kérdező kommentje:
szóval masszőr vagyk, kinyaltam egy vendéget meg kézzel kielégitettem valahogy sodortak az események. iszonyat jó tetste volt a nőnek aztán taliztunk kézenfogva sétáltunk büszke voltam hogy egy igazi bombazóval vagyok most meg elgondolkodtam milyen szemét voltam mert a nejem megölném forditott esetben helyes kis nő a nejem csinos de nem bombázó.A baj vele hogy kb 10 centivel több a csipője mint a melle de szeretem azért. Ez a nő meg arányos nagy mell nagy fenék vékony derék.Most már csak sétálok vele kézfogás nélkül kólázunk kávézunk ennyi barátilag de jó a közelsége.nem fekszem vele le de ő akarja
2011. okt. 23. 18:51
 13/24 anonim ***** válasza:
95%
Egy patkány vagy kedves kérdező.
2011. okt. 23. 18:56
 14/24 anonim ***** válasza:
96%

Igen, ez megcsalás.

Mégis mire vársz? Mi majd itt azt mondjuk, hogy ez nem megcsalás, csak nyugodtan folytasd tovább?

10 cm-vel több a csípője, ezért megcsalunk? Hát, ahogy az előző írta.

Küldenél magadról egy fotót? Ugye te Mr. Universum vagy?

2011. okt. 23. 19:00
 15/24 anonim ***** válasza:
95%
LOL
2011. okt. 23. 19:08
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

De ismerős helyzet..masszőr volt ő is, de a barátnő jóval később jött a képbe..aztán el is vette.én meg hagytam az egészet.

Ám már a csók is megcsalás, mivel a ex pasim is így kezdte és idővel leléptem!

2011. okt. 23. 19:23
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem csaltam meg, nem is fogom soha. És ő sem engem. Nálam a flört is megcsalás, semmilyen formában nem tűröm.
2011. okt. 23. 20:16
 18/24 anonim válasza:
állandóan.
2011. okt. 23. 20:52
 19/24 anonim ***** válasza:

Nem csaltam meg.

Megcsalás pedig a szexuális kapcsolat.

Az orális szex is az, úgyhogy te simán megcsaltad a feleségedet.

Nálam a kézfogás, flört és a csók még nem számít megcsalásnak.

Én ezeket sem csináltam mással a párom mellett, de, ha ő ennyit tenne, akkor azt még elnézném.

A többit, mint orális szex, meg társai, azt már nem.

2011. okt. 24. 07:34
 20/24 anonim ***** válasza:
soha nem csaltam és soha nem csaltak. ja, és soha nem fogok és soha nem fognak. amúgy nálam megcsalás minden érzelmi és testi kontaktus is...nemcsak maga a szex. 27/nő
2011. okt. 24. 08:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!