Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szememnek vagy a szívemnek...

A szememnek vagy a szívemnek higgyek ilyenkor?

Figyelt kérdés

A szitu:::

Buli van nálunk a vendégek többsége elmegy.én bementem a babámhoz hogy visszaaltassam közben párom lefürdött.Maradt nálunk egy személy.Kint voltak az udvaron kimentem én is és akkor a lány gyorsan igazította a nadrágját a párom mellett gyorsan egyik jobbra másik balra ment keresztezve egymás útját.Kérdezem mit csináltatok???????Párom oda jön elém a lány hátulról mondja cigizünk cigi tényleg volt nála ami égett is párom odajön elém lenézek nadrág felhúzva de mintha ott állt volna vmi de ebben nem vagyok biztos leül utána a székre és olyat lezd elmondani amit nem is kérdeztem teljesen oda nem illő dolgot erre én bemegyek.de nézem az ablakból öket akkor már egymás mellett voltak és beszéltek vmit utána párom bejön kérdöre vonom és még én voltam szemét hogy ilyet feltételeztem.Na ezért kérdezem akkor ti mire gondolnátok?másnap rákérdeztem a lányra és azt mondta hogy ilyet ne is gondoljak.De a kétség bennem van mert mind2 én hozzám álló közeli rokonom.Nem tudom mit higgyek és felöröl.

2011. okt. 23. 16:21
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

anyukád=kishölgy=szipiszop,dugimugi a kert végébe majd egy jó cigit is eltoltak kettesben.

Ilyen egy idilli család!Jó,hogy még kisbabád is van!

2011. okt. 23. 17:05
 22/30 anonim ***** válasza:
A szemem jóval ritkábban csapott be eddig, mint a szívem....
2011. okt. 23. 17:05
 23/30 anonim ***** válasza:
78%
Stílszerű tanáccsal szolgálhatok és ez egyúttal a tanulság is. Buli után ne menj ki a kertbe, mert, amit a szem nem lát, az a szívnek nem fáj.
2011. okt. 23. 17:09
 24/30 A kérdező kommentje:
de ha ugy pisilt volna basszus hogy a párom legalább 2-3 méterre lett volna akkor még jó elhiszem de egymás mellett így akár mennyire szeretném elhinni nem megy nagyon fáj pedig én azt hittem az én családom normális és jó
2011. okt. 23. 17:10
 25/30 anonim ***** válasza:
74%
anyád egy büxdös mocsxkos kurxva!!!!!! vágd pofán a vén nyanyát vékony fiatalos cuccokba jár vagy miért állt rá a párod bréje?
2011. okt. 23. 17:11
 26/30 A kérdező kommentje:
Nem nem fiatalos ezért sem értem pláne.átlagos 40es nő
2011. okt. 23. 17:15
 27/30 anonim ***** válasza:
Szerintem csak nadrágot akartak cserélni.
2011. okt. 23. 21:08
 28/30 anonim ***** válasza:

Atya úristen! Hogy milyen anyák vannak?

Sajnálom de szerintem is nagyon akart ott történni valami! Melyik felnött nö, pisil a "veje" közvetlen közelségében ááá´...nem hinnék nekik. Én helyedben mind kettövel megszakítanám a kacsolatot! Ezt nem tudnám kiheverni!

Sajnállak:(

2011. okt. 23. 22:21
 29/30 anonim ***** válasza:
Tuti h kamuznak először cigiztek másnap meg már csak pisilt.Hát...nagyon sajnállak.
2011. okt. 24. 16:41
 30/30 anonim ***** válasza:
Szia mi történt veletek azóta?
2023. máj. 13. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!