Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szememnek vagy a szívemnek...

A szememnek vagy a szívemnek higgyek ilyenkor?

Figyelt kérdés

A szitu:::

Buli van nálunk a vendégek többsége elmegy.én bementem a babámhoz hogy visszaaltassam közben párom lefürdött.Maradt nálunk egy személy.Kint voltak az udvaron kimentem én is és akkor a lány gyorsan igazította a nadrágját a párom mellett gyorsan egyik jobbra másik balra ment keresztezve egymás útját.Kérdezem mit csináltatok???????Párom oda jön elém a lány hátulról mondja cigizünk cigi tényleg volt nála ami égett is párom odajön elém lenézek nadrág felhúzva de mintha ott állt volna vmi de ebben nem vagyok biztos leül utána a székre és olyat lezd elmondani amit nem is kérdeztem teljesen oda nem illő dolgot erre én bemegyek.de nézem az ablakból öket akkor már egymás mellett voltak és beszéltek vmit utána párom bejön kérdöre vonom és még én voltam szemét hogy ilyet feltételeztem.Na ezért kérdezem akkor ti mire gondolnátok?másnap rákérdeztem a lányra és azt mondta hogy ilyet ne is gondoljak.De a kétség bennem van mert mind2 én hozzám álló közeli rokonom.Nem tudom mit higgyek és felöröl.

2011. okt. 23. 16:21
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
53%
KAMU, anyád mióta kishölgy és lány? -.-' Most találod ki az újabb és újabb sztorikat.
2011. okt. 23. 16:47
 12/30 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt csak saját magad tudhatod.én ismerem anyukám.Te igen?szereti a hapik után futni?Mennyire vagytok jóban mint anya lánya?
2011. okt. 23. 16:50
 13/30 anonim ***** válasza:
75%

Na már most én sem értem.

Az említett "lány" a mamád??

2011. okt. 23. 16:50
 14/30 A kérdező kommentje:

Ráadásul mégegyszer rákérdeztem anyámra de nem ugy tünt mint aki fel lett volna háborodva azon hogy ilyennel gyanúsitom a párom ebből a szempontból nem is érdekel de anyám az nagyon mert ha nem a párom de akkor anyámban kellene biznom de akkor is .............

Lehet saját magam idegesítem vagy túl képzelem a dolgot de akkor mért nem mondta meg hogy pisilt fél kettőkor éjjel kint az udvaron erre a ma a válassza az volt ugy is le csesztem volna hogy kint pisil.NNNNNNNNNNNNNa akkor már tényleg nem tudom hogy mit higgyek és ma párom is puncsolt egy kicsit.

2011. okt. 23. 16:52
 15/30 anonim ***** válasza:
Igen az anyukája,csak nem merte szegény kiírni.
2011. okt. 23. 16:52
 16/30 anonim ***** válasza:
Nagyon érdekes helyzet. Ha idegen nő lett volna, akkor azt mondanám, hogy biztosan megcsalt vele a párod, de tulajdon édesanyád tán csak nem tenné meg ezt veled? Egy idegen nőben egy percig sem bíznék meg, no de az anyukád biztosan nem lenne képes ilyesmire.
2011. okt. 23. 16:53
 17/30 A kérdező kommentje:
Bár kitalálnám de sajnos nem nem akartam kiírni hogy pontosan tudjam hogy más ebből azt vágta volna le mint én.A röhely az hogy nagyon jó viszonyban vagyunk ezért is van büntudatom de a hugom már mondta hogy lehet hogy aput is megcsalta már tényleg nem tudom.Egész éjjel arról ment a viccelödés hogy bemehet a fürdöbe párom után anyu,,,, de úgysem mer bemenni meg ilyenek.fogalmam sincs már tényleg a lényeg hogy más is arra gondolt mint én.
2011. okt. 23. 16:56
 18/30 anonim ***** válasza:

Sajnos olvastam már én itt különb dolgokat is, minthogy a mamával csalja a feleségét a férj...

Nem anyukád akarom rágalmazni félre ne értsd, de tartsd nyitva a szemed mert nem lehet tudni.

20N

2011. okt. 23. 16:57
 19/30 anonim ***** válasza:

Utolsó: nem lenne képes ilyenre az anyukája, de a veje előtt meg simán pisil ahelyett, hogy bemenne a wc-be??

Ez annyira hihetetlen.

2011. okt. 23. 16:57
 20/30 A kérdező kommentje:
lehet hogy az én hibám mert elég fáradt vagyok a gyerektől és ezen amugy is sokat veszekedtünk.de ezek után már nem tudok másra gondolni.
2011. okt. 23. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!