Lehet olyat, hogy a szememnek csak a külső részét húzom ki felül is és alul is?
Én sem szoktam teljesen körbehúzni a szemem, mert kicsinyítené.
Én egyébként barna vagy fekete szemceruzát használok, de úgy szoktam, hogy a belső szemzugba picit kihúzom fehér szemceruzával alul és felül is, majd egy pici fehér szemhéjpúderrel eldolgozom. Nem feltűnő, hogy fehér, viszont optikailag nagyítja a szemet. Ettől függetlenül nem húzom körbe a szemem, csak kb. 3/4-éig alul és felül (felül nem mindig húzom ki).
Szerintem próbáld ki a fehér szemhéjpúdert vagy szemceruzát, de arra vigyázz, hogy szépen dolgozd össze egy kicsit, hogy ne legyen éles elhatárolás a fehér és a fekete vagy más színű szemceruza között. :)
Így optikailag nagyobbítod a szemedet!
16/L
Az teljesen jó, ha nem húzod körbe, én sem szoktam, nekem sem áll jól!
Azzal sokat tudsz segíteni, ha nem a vízvonalra és nem is a szempillák közé, hanem icipicit lejjebb húzod ki, és ecsettel vagy fültisztító pálcikával elsatírozod, de nem lefelé hanem a vonalon satírozz amit meghúztál, így nem lesz "rosszfiús"!!! :)
Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!