Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel lehet tölteni a nemzeti...

Mivel lehet tölteni a nemzeti ünnepeket?

Figyelt kérdés
Ti mivel töltitek? Elmentek valami megemlékezésre? Vagy a családdal vagytok? Vagy egyedül?
2011. okt. 23. 13:28
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Törit és matekot tanulok,közben teát szürcsölgetek. Aztán pihenek,kifestem a körmöm,tornázok majd elmegyek hajat mosni. Aztán tévézek aztán alszok:)
2011. okt. 23. 13:37
 12/23 ava87 ***** válasza:
100%

Úúúú, meg is van az esti film :)

[link]

De fura, ezer éve nem néztem már tévében filmet. Pontosabban, éppen hogy csak ünnepnapokon szoktam.

2011. okt. 23. 13:37
 13/23 anonim ***** válasza:
75%

Itthon dolgozom, aztán tanulok, és közben betegeskedem.

18/L

2011. okt. 23. 13:44
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a filmet én is megnézem újra és próbálom kikapcsolni az agyamban Farkasházi Réka ostoba szinkronhangját.
2011. okt. 23. 13:48
 15/23 A kérdező kommentje:
Köszi, ezt én is megnézem. De inkább letöltöm. :)
2011. okt. 23. 13:51
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Inkább a könyvet olvassátok, szerintem azzal nem érhet fel semmilyen film.

A kedvencem. :)

Én a tegnap estét pihenem ki, ebédet főztünk anyával, most pihi, 5től torna, aztán pakolás, és holnap utazom vissza Bécsbe, ahova nemrég költöztem.

2011. okt. 23. 13:59
 17/23 ava87 ***** válasza:
Olvastam már könyvben többször is, pont azért akarom megnézni a filmet, mert azt még nem láttam. Mondjuk mindig nagy lelkesedéssel ülök le az olyan filmekhez, amik könyvben már tetszettek, de sosem tudok elvonatkoztatni a regénytől, szóval az esetek többségében a film fele annyira sem szokott tetszeni. De erre most kíváncsi vagyok.
2011. okt. 23. 14:04
 18/23 anonim ***** válasza:

Én soha nem megyek el semmiféle politikai töltetű tömeges megmozdulásra, mert nem is érdekel és tömegiszonyom is van.

Ha jó az idő, akkor kirándulás, szabadtéri program, ha ilyen szar, mint most, akkor modellezek, olvasok, netezek, tv-zek stb.

2011. okt. 23. 14:09
 19/23 anonim ***** válasza:
Például tanulással, én is ezt teszem :)
2011. okt. 23. 14:55
 20/23 anonim ***** válasza:

ja, amúgy, annak aki panaszkodik hogy okt 23-a vasárnapra esett:

nézd meg a 2012-es naptárat, az ünnepek nagy része hétköznap.. aminek én spec nem örülök, mert akkor csomó szombaton be kell menni és sok csonka 1 napos hétvége lesz :S:S:S

2011. okt. 23. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!