Oda költözhetek a páromhoz, lehet ő a gyámom? 17/L
A szüleim folyton cseszegetnek, meg kiabálnak velem.
Szeretnék oda költözni a szerelmemhez, ő 38 éves.
12:59
Szerencsére már csak 7 hónapot kell kibírnom velük.
:D Miért van ennyi naiv, buta, hülye liba itt a GYK-n?!
Ez egy költői kérdés, felesleges rá válaszolnod.
ez a nyomorult hülyék gyüjtöhelye idiota kérdésekkel. aztán persze mindegyik csak arra reagál amire akar, a többire nem is válaszol.
akinek ez a legnagyobb problémája hogy a szülei féltik az egészségét, azt aztán annyira de annyira tudom sajnálni...!!!!!
ha az én lányomat k-vának néznék az öltözéke miatt, én is aggódnék. aztán mint látjuk, van akinek már nem csak az öltözéke k.rvás....
A párod nem lehet a gyámod. A gyámok szülői szerepeket töltenek be, ebbe a szexuális kapcsolat nem tartozik bele. Viszont ebből kiindulva el is gondolkozhatsz, hogy nem e apapótlékot jelent neked a pasid!
Csak, hogy valami hasznosat is mondjak. 16 éves kortól lehet kérvényezni a szülői ház elhagyását. A gyámhivatalnál lehet indítani a kérvényt, illetve ott adják meg az engedélyt is. Bemész és elmondod, hová költöznél és mi miatt. A szüledet meghallgatják, de ők nem döntenek. Ha a barátodnál optimálisak a körülmények, akkor odaköltözhetsz.
Csak úgy megjegyzem: ha átköltözöl a barátodhoz, ráadásul ebben a gyámhivatal segítségét kéred, lehet egy életre megromlik a kapcsolat a szüleiddel. Később ha már nem lesztek együtt a barátoddal, azért csak jól jönnek majd gondolom, hogy ők a szüleid és tudnak téged támogatni. Inkább próbáld velük rendezni a kapcsolatot egyenlőre, 18 éves korod után meg tényleg oda mész ahová akarsz.
Néhányan azért magukba nézhetnének. Úgy beszéltek, mint a kutyával.
Ha már munkánál tartunk, sosem alkalmaznék ilyen sok trágár embert. Aki ilyen szinten képes belemászni mások életébe és így kifejteni a véleményét az nem való egy normális közösségbe.
Én sem értek egyet a kérdezővel, csak belém szorult némi kultúra.
Nem értem,hogy miért kell a kérdezőt úgy szidna,mintha valami utolsó k lenne.
Nem tudjuk,hogy milyen körülmények között él,sem azt,hogy milyen a kapcsolata a szüleivel és a párjával.
Persze le lehet kulturáltan is írni a véleményünket.Nekem sem tetszik túlságosan ez a szitu,amiben a kérdező van,de nem írok neki olyanokat,mint egyesek.
Kérdező!
Szerintem gondolkodj egy kicsit azon,hogy mi lesz akkor,ha szakítotok(mert azért ha egy ilyen idős ember nem találta még meg az igazit,akkor nem hiszem,hogy egy 17 éves lány személyében fogja).
A szüleid lehet,hogy életed végig ezt fogják a szemedre vetni,már ha visszafogadnak.
Tudom,hogy milyen szerelmesnek lenni,de pár év múlva elmúlik,hidd el.
13:59
tudjuk milyen a kapcsolat a szülökkel, beszoltak a lánynak mert qrvásan öltözik, meg mert nem megy el orvoshoz. ez már ok a költözésre!
kérdezö!
pasival beszéltél már erröl a témárol? érdekel ö mit szolna hozzá :D
16:53
Holnap beszélek vele.
Ő hátha el tudja majd intézni a gyámügyeseknél ,hogy odaköltözhessek hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!