A párod és Te is végeztetek egyetemet? Ha valamelyikőtök nem, nem rossz érzés, hogy a barátod/férjed tanultabb, vagy fordítva?
Figyelt kérdés
2011. okt. 22. 22:00
31/32 anonim válasza:
Én 15 év alatt végeztem el a jogot :-) Szóval az állam és jogtudományok doktora vagyok..hogy kinek mi erről a véleménye azt magasról le....rom :-) A dr az nekem nagyon fontos a nevem előtt és köszönöm állásom is van!
A feleségem - még bőven egyetemista voltam mikor összejöttünk - 2 diplomás...az első diplomáját járásunk elején kapta kézhez "történelem tanár" a második diplomáját már házasságunk alatt szerezte " nyelv szak + tolmács vizsga"
Amíg nem volt diplomám sem éreztem magam rosszul, mint embert szeressen!
32/32 anonim válasza:
Sziasztok!
Az én párom vegyészmérnök, vezető beosztásban. Én jelenleg Egyetemen tanulok, közgazdásznak. 20N - 27F
Üdv, Sz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!