Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondják hogy olyan hű...

Miért mondják hogy olyan hű de drága mulatság, ha a gyerekem egyetemre jár?

Figyelt kérdés

Bocsi a kategóriáért, de szülők, felnőttek válaszát várom.

Szóval én úgy érzem, hogy kb. ugyanannyit fizetnek utánam a szüleim, mint eddig tették. Csak éppen nem 18, hanem 24 éves koromig tartanak el (ha tegyük fel, egyáltalán nem végzek semmiféle diákmelót). Ezért mondják, hogy drága? Vagy van rá egyéb ok is? Bejárok, így amit pluszban fizetnek utánam (amit gimiben nem kellett), az a bérlet. Ha nem járnék be, akkor a kolesz ugyanannyiba kerülne, mint a bérlet. És ennyi. Ok, vannak szakok, ahol drága könyveket kell venni, de azt akár be is lehet szkennelni (akkor tulajdonképpen ingyen van a könyv), vagy le lehet fénymásolni, és bár így azért kell érte fizetni, de sokkal jobban kijön így az ember. Szóval miért is drága az egyetem?

2011. okt. 22. 18:07
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
100%
Dorisz, én mostanában, ahogy olvasgatok kérdéseket, és rájuk érkező - nagyon is ésszerű és jó - válaszokat, azt látom, hogy valaki viccből pontozgatja le a népet... Ne vedd komolyan... én is voltam 93%-on is. Azóta nyilván ennyire elbutultam...
2011. nov. 30. 20:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!