Nekik nem mindegy,hogy milyen sráccal jövök össze.Ők azt akarják,hogy a leendő párom csak diplomás lehet,és ha lehet,akkor orvos,ügyvéd,vagy informatikus legyen.Mást látni sem akarnak.
Talán tudják milyen a hitelek miatt féllábbal a híd alatt szenvedni, és megakarnak óvni azzal, hogy normális keresetű párt akarnak neked.
2011. okt. 22. 17:22
22/30 anonim válasza:
Lehet valaki többdiplomás remek, jól fizető állással, ha amúgy egy sz@r alak, akivel képtelenség együtt élni. Viszont, annyiból megértem a szüleidet, hogy szeretnék, ha jó sorod lenne anyagi szempontból, főleg jelen helyzetünkben, csak az a baj, hogy végső soron csak az számít, hogy milyen valakinek a jelleme, ezt nem veszik számításba.
2011. okt. 22. 17:28
23/30 anonim válasza:
Sz*r alak a cipész is lehet, és mindezt ráadásul pénz nélkül.
Persze ha a cipész egy Jimmy Choo...
2011. okt. 22. 17:35
24/30 anonim válasza:
16:22
Borsodban nincsennek szakemberek, ketkezi munkasok? EGy villanyszerelo, komuves, burkolo pl. nem ffi, nem tud gondoskodni a csaladjarol?
Egy szulonek nincs joga beleszolni a gyermeke parvalasztasaba, elfogadni, tanacsot adni lehet!
2011. okt. 22. 17:38
25/30 anonim válasza:
Borsodban rengeteg a naplopó "mineknekemtanulni" -féle léhűtő csavargó, aki erre még büszke is. Otthon ülnek egyrakáson, tanulni, dolgozni büdös. És egyszerű magyarokról beszélek, leginkább fiatalokról.
Az ilyenektől óvakodj! Nincs az a szerelem, ami túléli a pénztelenséget, a nyomort, és a naplopást. Lehet akár aranyból is a f@sza, ha te ott maradsz majd nagy hassal, vagy gyerekkel, esetleg a bank ver ki a lakásotokból, majd gondolkozz el azon, hogy mennyire lehettek normálisak a szüleid, amikor ezt NEM akarták neked.
2011. okt. 22. 17:43
26/30 anonim válasza:
Szerintem úgy alakítsd a dolgaidat, ahogyan neked jó. Persze a szüleidet is figyelembe kell venni mindenképp, ha valóban úgy tűnik hogy van némi igazság és indokoltság a döntésükben vagy a véleményükben. De elsődleges szempont te magad legyél.
2011. okt. 22. 17:46
27/30 anonim válasza:
Szerintem csak fel akarnak vágni vele..
2011. okt. 22. 18:02
28/30 anonim válasza:
Attól, hogy lány vagy, még van más lehetőséged, mint eltartót keresni.
2011. okt. 22. 19:35
29/30 anonim válasza:
Szerintem csak azt akarják, hogy jó életed legyen! azért mondják hogy olyat keress, akinek van diplomája, mert az ugye valószínűleg többet is keres.
De az egyáltalán nem normális, hogy megmondják kivel lehetsz!!
Szerintem ehhez, senkinek semmi köze!!!
2011. okt. 22. 21:38
30/30 anonim válasza:
kattanjatok már le Borsod megyéről, én itt is csupa normális, dolgos embert ismerek. ha ti nem, az nem a megye baja, hanem a madarat tolláról tipikus esete.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!