Normálisak a szüleim?
A jövődet akarják építeni. Tudod, a nőt a párja után ítélik meg legtöbbször, és krvára nem mindegy, hogy egy folyamatosan munkanélküli kétkezi, érettségi nélküli melós húzza vissza a családot, esetleg dönti nyomorba, vagy tudtok haladni egy megbecsült jogász vagy tekintélyes orvos mellett. Úgyhogy a kérdésedre válaszolva: igen, normálisak a szüleid, ennél normálisabbak már nem is lehetnének.
Lehet a fejemet venni, de jönnétek csak Borsodba, egyből megtudnátok, hogy miről beszélek (bár el tudom képzelni, hogy azért máshol is így van ez).
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
A másik oldal. :) Oda is írtam választ, én megértem a szüleid is, de téged is maximálisan.
Az undorító dolog, ha azért akarnak 'hozzáadni' valakihez, hogy ne legyenek anyagi gondjaid.
Az viszont teljesen normális, ha hozzád - akár rangban is - méltó párt akarnak neked.
Régen alap volt, hogy a lányokat pénzes emberekre sózzák rá. Csak nagyot fordult a világ, a nők ma már sokkal képzettebbek, ami egy férfit akár irritálhat is egy kapcsolatban. Persze emberfüggő.
Mindenesetre ne válassz léhűtőt, de ne hagyd, hogy a szüleik mondják meg, kivel legyél. (Mondjuk ez attól is függ, h hány éves vagy.)
"éppen az,hogy nem vagyunk gazdagok"
Mondd azt nekik: szóval azt akarjátok, hogy az egzisztenciája miatt feküdjek le egy férfival? Ej, ha ez foglalkozás lenne, minek hívnák, anya?
A válasz megírásának időpontja: ma 16:19
„a pénz nem boldogít én már csak tudom!“
Csak akkor, ha van!
Valószinüleg nem érdeklik a boldogságod, azt akarják hogy pénzes vő álljon a házhoz és hozzád is...
Tehát ha mondjuk egy munkás emberbe lennél szerelmes akkor Őt elfogják utasítani hiába vagytok boldog szerelemben, undokok lesznek vele.Míg ha beállítanál egy gazdaggal nyalnák a s*ggét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!