Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normálisak a szüleim?

Normálisak a szüleim?

Figyelt kérdés
Nekik nem mindegy,hogy milyen sráccal jövök össze.Ők azt akarják,hogy a leendő párom csak diplomás lehet,és ha lehet,akkor orvos,ügyvéd,vagy informatikus legyen.Mást látni sem akarnak.
2011. okt. 22. 16:12
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
34%

A jövődet akarják építeni. Tudod, a nőt a párja után ítélik meg legtöbbször, és krvára nem mindegy, hogy egy folyamatosan munkanélküli kétkezi, érettségi nélküli melós húzza vissza a családot, esetleg dönti nyomorba, vagy tudtok haladni egy megbecsült jogász vagy tekintélyes orvos mellett. Úgyhogy a kérdésedre válaszolva: igen, normálisak a szüleid, ennél normálisabbak már nem is lehetnének.

Lehet a fejemet venni, de jönnétek csak Borsodba, egyből megtudnátok, hogy miről beszélek (bár el tudom képzelni, hogy azért máshol is így van ez).

2011. okt. 22. 16:22
 12/30 anonim ***** válasza:
81%
A te életed.na hagyd nekik.állj ki magadért.mondd h te döntesz.az számít h ki szeret téged nem az h van -e pénze.
2011. okt. 22. 16:31
 13/30 anonim ***** válasza:
60%

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

A másik oldal. :) Oda is írtam választ, én megértem a szüleid is, de téged is maximálisan.

Az undorító dolog, ha azért akarnak 'hozzáadni' valakihez, hogy ne legyenek anyagi gondjaid.

Az viszont teljesen normális, ha hozzád - akár rangban is - méltó párt akarnak neked.

Régen alap volt, hogy a lányokat pénzes emberekre sózzák rá. Csak nagyot fordult a világ, a nők ma már sokkal képzettebbek, ami egy férfit akár irritálhat is egy kapcsolatban. Persze emberfüggő.

Mindenesetre ne válassz léhűtőt, de ne hagyd, hogy a szüleik mondják meg, kivel legyél. (Mondjuk ez attól is függ, h hány éves vagy.)

2011. okt. 22. 16:45
 14/30 anonim ***** válasza:
90%

"éppen az,hogy nem vagyunk gazdagok"

Mondd azt nekik: szóval azt akarjátok, hogy az egzisztenciája miatt feküdjek le egy férfival? Ej, ha ez foglalkozás lenne, minek hívnák, anya?

2011. okt. 22. 16:54
 15/30 anonim ***** válasza:
88%
Ha szerelmesek vagytok a szegénység is elviselhető, ha nem akkor a gazdagság is elviselhetetlen.
2011. okt. 22. 16:54
 16/30 anonim ***** válasza:
80%

A válasz megírásának időpontja: ma 16:19

„a pénz nem boldogít én már csak tudom!“

Csak akkor, ha van!

2011. okt. 22. 17:03
 17/30 anonim ***** válasza:
90%

Valószinüleg nem érdeklik a boldogságod, azt akarják hogy pénzes vő álljon a házhoz és hozzád is...

Tehát ha mondjuk egy munkás emberbe lennél szerelmes akkor Őt elfogják utasítani hiába vagytok boldog szerelemben, undokok lesznek vele.Míg ha beállítanál egy gazdaggal nyalnák a s*ggét.

2011. okt. 22. 17:10
 18/30 anonim ***** válasza:
90%
Jah és amúgy nem normális dolog szerintem, te döntöd el kit választasz.Ez úgy még a 18-19 század ban szokás volt.Úgy tünik még néha előfordul.
2011. okt. 22. 17:11
 19/30 anonim ***** válasza:
90%
Remélem ők is rendelkeznek az orvosi, ügyvédi és informatikusi diplomával. Vágyakozni azért szabad. Te pedig keresed a párod aki lehet, hogy egy cipész lesz. Akkor a szüleid felkötik magukat? Szóval: nem normálisak.
2011. okt. 22. 17:11
 20/30 anonim ***** válasza:
90%
Pénzéhesek
2011. okt. 22. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!