Emiatt lehet aranyere a nejemnek? 3 hét után fürdött le és mosta meg a haját csak? Mi a vélemények? Olyan volt a tusoló hogy tiszta elhalt börökkel tele. Ha a nejetek ezt csinálná hogy reagálnátok?
Enni azt szeret. De főzni én főzök most hétvégén hétköznap meg szendvicset eszik vagy amit épp hozok.Kólát csipszet csokit meg egész nap tvt néz.Régen nem volt ilyen. Magassarkuban járt most meg egy ideje átváltott sportcipőre csak azt hord.1 éve kb.A haját itt tegnap festette be fél év után. Mondjuk nincs sok különbség az eredetije közt.
De ami fura keni magát testépolokkal ugy hogy nem fürdik. Lehet attol volt a tusoloban a sok bördarab? Nagyon száraz a bőre azt mondja. Babaolajjal is bekente tegnap
Az nem bőrdarab, a szappan a kosszal "összeáll" és apró darabkák lesznek belőle. Egyszer egész nap építkezésen voltam nyáron, az izzadás miatt tapadt rám az ottani csiszolásból szálló por, este nekem is érdekesen nézett ki a fürdővizem.
Az elhalt hámsejtek "leperegnek" a bőrről bármilyen kisebb mechanikus behatásra. Ha ruhát cserél, azt is végighúzza a bőrén öltözködés közben és akkor is leválnak. Vagy elkezd viszketni, megvakarja, akkor is.
A testápoló nem jelent semmit, nekem is száraz bőröm van, fűtési szezonban még inkább, ha naponta nem kenem, kellemetlenül húzódik.
De MIÉRT kell közkinccsé tenni, hogy egy büdös ember a nejed?
MIÉÉÉÉRT?!?!?!?!?
Kedves kérdező, ha kamuzol most,akkor jót nevettünk..mondtad a nejednek biztos, h nefürgyééle:)))
Komolyra forditva: ha nem kamu,akkor igen,sajnos lehet komolyabb mentális betegség jele,tünete...az embernek igény a NAPI tisztálkodás!Ez nem luxus.3 hét után,aármilyen steril környezetben van vki,azért van szaga...:(mégha te nem is érzed.
Egyáltalán em megy emberek közé?Kin se volt sehol,utcán,boltban stb..??
Szerintem akkor komoly baj lehet...
Ez vagy kamu, vagy te sem vagy egészséges!
Ha egészséges férfi vagy, nem tűröd szó nélkül, hogy 3 hétig a nejednek "nincs kedve".
És még mindezek ellenére munka után és hétvégén te gondoskodsz a főtt kajáról, hasonlókról.
Tehát vagy kamuzol, vagy te sem vagy komplett! Már bocsi!
Szerintem kikészült az otthon punnyadástól és nagyon bepunnyadt vedd rá hogy menjen el dolgozni, és ne érdekeljenek a kifogásai ha bekerül egy jó közösségbe lesz miért élnie(ha már te nem vagy elég ok neki)
Amúgy ez elég durva szerintem beszélgess el vele, és ellenőrizd a melleted lévő fekhelyet nem-e sz*rta még össze.:DXDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!