Emiatt lehet aranyere a nejemnek? 3 hét után fürdött le és mosta meg a haját csak? Mi a vélemények? Olyan volt a tusoló hogy tiszta elhalt börökkel tele. Ha a nejetek ezt csinálná hogy reagálnátok?
Figyelt kérdés
Mondjuk itthon volt a 3 hétig egész nap elvileg nem koszosodtt ezt mondja. Szaga se volt ezt meg én mondom. De akkor is durva nem? 3 hét tusolás hajmosás nélkül.2011. okt. 22. 15:42
11/41 anonim válasza:
A nejed... most jössz rá, hogy nem szeret mosakodni?Ha nagyvécé után papírt használni sem szeret, akkor lehet amiatt aranyere.Egyébként nincs összefüggésben .Időnként próbáld kedvesen rávenni a tisztálkodásra, hátha rászokik.
12/41 anonim válasza:
nekem eddig a max 1 hét, de akkor is a péniszemet mostam közbe persze. Azt mondják a haj 1 idő után nem zsírosodik és visszaáll a normális állapotba... de sztem ez olyan 4 hét lehet, mm addig nem szabad akkor mosni.
13/41 anonim válasza:
Szorulástól lehet aranyere.Természetes, hogy nyűglődik, hiszen az fájdalmas.
14/41 A kérdező kommentje:
Nem voltunk együtt a 3 hétben. Persze én lettemvolna de ő nem akarta. Most ilyenje van nincs szex.Nem volt kedve letusolni ezt mondta. De én nem tudtam hogy nem tusolt le mert napközben dolgozom nem vettem észre. Büdös meg nem volt. Ruhát fehérnemüt váltott naponta. Pict meg van kattanva mert néha sir meg meg akar halni.Elég furcsa a nejem na ez az igazság.
2011. okt. 22. 15:53
15/41 anonim válasza:
Ez baromi gusztustalan!
3 hétig nem tisztálkodni?
Neked van még hozzá gusztusod?
16/41 anonim válasza:
Vidd el dokihoz. Depresszió jeleit mutatja!
17/41 anonim válasza:
Nem lehetseges, hogy depresszios a nejed? Ha ez most egy uj fajta szokas, akkor talan elfaradt lelkileg, es szinte ereje sincs ahhoz, hogy megfurodjon, s nem beszelve arrol, hogy talan eletunt is lehet.
Ne tuloz, mivel elkepzelheto, hogy valoban koszos lett a furdo vize, de a bordarabkak mar egy kicsit tulzas. Az aranyeret okozhatja a mozgasszegeny eletmod, es a szekrekedes, a szekrekedest okozhatja a rossz etkezes, a mozgasszegeny eletmod, es a stressz!
18/41 anonim válasza:
Muszáj minden héten valakinek feltenni egy kérdést, melyben közkinccsé teszi, mennyi igénytelen, undorító, büdös emberek vannak a környezetében? :/
19/41 anonim válasza:
Akkor depressziós.A depressziósoknál előfordul, hogy amellett, hogy nincs kedvük élni, még tisztálkodni, enni sincs kedvük, erejük és a szexhez sincs kedvük.Akkor semmiképp nem szabad ezek miatt bántani, az csak rontana helyzeten.sok kedvesség és türelem kell neki, vidd el pszichológushoz,mert akár öngyilkosság is lehet a vége!
20/41 anonim válasza:
Gyuri vagyok, és szóhoz se jutok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!