Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok hozzá ha egy...

Mit szólnátok hozzá ha egy ilyen fiú udvarolna a lányotoknak?

Figyelt kérdés

A lányomnak most egy olyan fiú udvarol akinek csak két hobbija van: motorok és a gyúrás.

Szerintem még egy könyvet se olvasott egész életében.

A lányom miért randizik egy ilyen bunkóval?

2011. okt. 22. 13:46
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
37%
mekkora egy beképzelt sznob!
2011. okt. 22. 22:04
 42/52 A kérdező kommentje:
Igen, sznobok vagyunk.
2011. okt. 23. 17:38
 43/52 anonim ***** válasza:
57%
Akkor hajtsd el a fiút azért,mert szerinted nem intellektuális és azért is,mert sznob vagy,és nálad senki sem jobb.Fogj neki egy sztárügyvéd jelölted,ne itt siránkozz.
2011. okt. 23. 19:32
 44/52 anonim ***** válasza:
70%

Nyugi, 17 évesen én is olyan alakokkal randiztam, hogy mai szemmel a hajam égnek állna tőlük, pedig rendes polgári nevelést kaptam, értelmiségi családban nőttem fel. Ma már szóba se állnék ilyenekkel. Majd a lányod is kinövi.

25 N

2011. okt. 23. 22:21
 45/52 anonim ***** válasza:
60%
Összetenném a kis kezeim, ha a kisleány egy ilyen fiúval járna, mint a manapság divatos kis sznob g.cikkel, akik asse tudják fiúk e vagy lányok...
2011. okt. 25. 18:43
 46/52 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésed így szólt: miért randevúzik a lányom egy ilyen bunkóval?

Megkérdezted már a lányod? Mit mondott?

Mennyire ismered a srácot? Honnan tudod, hogy még egy könyvet sem olvasott? Ő mondta? Vagy a lányod?

Ez a két adat kevés, hogy tudjuk, méltó-e ez a fiú a Te nagyszerű leányodra.

Én örülnék, ha a lányom barátja gyúrna, mert legalább nem valami gyenge, beteges kis nyikhaj.

Örülnék annak, ha szeret motorozni, mert legalább kirándulnak a lányommal.

Egyébként 3 lányom van, már mind a 20-as éveik végén, többé-kevésbé megállapodott felnőttek. De annak idején voltak ám udvarlók mindenfélék, hajaj! Ám bíztam abban, hogy megfelelő nevelést kaptak tőlünk, értékes értékrendet, és majd benő a fejük lágya! - Így is lett.

Ja, és van még egy 20 éves fiam, aki időnként gyúr, és a hobbija a motor.

2011. okt. 25. 20:47
 47/52 anonim ***** válasza:
100%

Én is jártam 18 évesen egy fiúval, akinek a hobbija a gyúrás volt, motorozni ugyan nem motorozott, de haverozott főleg. Nem tartoztak a kedvencei közé a könyvek, ez néha a szókincsén is érződött, és sokat rágózott is, mivel a cigarettától nem volt éppen illatos.

Viszont! Ez a fiú nagyon szeretett engem, tisztelt, megbecsült, a csillagokat is lehozta volna értem! Attól, hogy nem olvasott, nagyon érdekes ember volt, lehetett vele beszélgetni sokféle témáról. Cseppet sem nevezhető bunkónak, sőt, érzékeny ember. És ő mondta nekem, mikor (egészen más okból) szakítottam vele, hogy a gyúrós emberek a legérzékenyebbek - éppen azért gyúrják fel magukat, hogy a külsejükkel eltakarják a "gyenge" lelküket. Persze gondolom ez nem törvényszerű, de ennyiből megítélni a lányod udvarlóját????

Ne szólj bele, míg tisztelettel bánik a lányoddal, ha nem hozzá illik, akkor úgyis vége lesz.

21L

2011. okt. 25. 23:10
 48/52 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező utolsó válaszából nagyon az jön le hogy kamu a kérdés. Vagy ha nem kamu, akkor most állította ki magáról a szegénységi bizonyítványt (mind "intellektuálisan, mint emberileg).

Annyi hozzáfűznivalóm lenne hogy az én páromat se érdekli se az irodalom, se a filozófia, se a képzőművészet, a fegyverek, a gyúrás és a forma1 annál inkább, és ő a legjobb pár, akit csak nő kívánhat magának. A tenyerén hordoz, istenien főz, ambiciózus, tisztességesen dolgozik, házimunkát végez, jószívű és mindenben mellettem áll.

Voltam már együtt önjelölt filozófus egyetemtöltelékkel (jövendőbeli "diplomás munkanélküli", illetve mcdonalds-alkalmazott, ahogy tetszik, de ez most részletkérdés...)és leendő politológussal is, és azt kell hogy mondjam hogy mint ember, és mint férfi, a lábnyomát se csókolhatták volna meg a jelenlegi páromnak!

2011. okt. 25. 23:13
 49/52 A kérdező kommentje:

"Igen, sznobok vagyunk"

Ezt ironikusan írtam.

2011. okt. 25. 23:22
 50/52 anonim ***** válasza:
100%
Ne ítélj elsőre szerintem. Nekem volt egy olyan barátom, aki minden nap, mindig gyúrni járt, nem volt bőbeszédű és sokat foglalkozott a kocsijával is, első látásra túl egyszerű, túl zárkózott embernek tűnt, akivel csak a testépítésről lehet beszélni, a konditeremben mindenki azt hitte róla, hogy tipikus izomagy, mígnem egy nap megtudták a valóságot, azt, hogy szívsebész, kiváló eredménnyel végezte a SOTE-t, ráadásul az egyik legígéretesebb sebész-reménység.A konditeremben mindenkinek leállt a vérkeringése egy ezredmásodpercre. Ez csak egy példa arra, hogy sokszor nem,hogy első látásra, de többszöri látásra sem biztos, hogy meg tudod ítélni a másikat. Én csak annyit mondok ismerd meg jobban, ismerd meg hogyan bánik a lányoddal, s azután majd el tudod dönteni talán, hogy milyen személy.
2011. okt. 26. 06:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!