Mit szólnátok hozzá ha egy ilyen fiú udvarolna a lányotoknak?
A lányomnak most egy olyan fiú udvarol akinek csak két hobbija van: motorok és a gyúrás.
Szerintem még egy könyvet se olvasott egész életében.
A lányom miért randizik egy ilyen bunkóval?
Nyugi, 17 évesen én is olyan alakokkal randiztam, hogy mai szemmel a hajam égnek állna tőlük, pedig rendes polgári nevelést kaptam, értelmiségi családban nőttem fel. Ma már szóba se állnék ilyenekkel. Majd a lányod is kinövi.
25 N
A kérdésed így szólt: miért randevúzik a lányom egy ilyen bunkóval?
Megkérdezted már a lányod? Mit mondott?
Mennyire ismered a srácot? Honnan tudod, hogy még egy könyvet sem olvasott? Ő mondta? Vagy a lányod?
Ez a két adat kevés, hogy tudjuk, méltó-e ez a fiú a Te nagyszerű leányodra.
Én örülnék, ha a lányom barátja gyúrna, mert legalább nem valami gyenge, beteges kis nyikhaj.
Örülnék annak, ha szeret motorozni, mert legalább kirándulnak a lányommal.
Egyébként 3 lányom van, már mind a 20-as éveik végén, többé-kevésbé megállapodott felnőttek. De annak idején voltak ám udvarlók mindenfélék, hajaj! Ám bíztam abban, hogy megfelelő nevelést kaptak tőlünk, értékes értékrendet, és majd benő a fejük lágya! - Így is lett.
Ja, és van még egy 20 éves fiam, aki időnként gyúr, és a hobbija a motor.
Én is jártam 18 évesen egy fiúval, akinek a hobbija a gyúrás volt, motorozni ugyan nem motorozott, de haverozott főleg. Nem tartoztak a kedvencei közé a könyvek, ez néha a szókincsén is érződött, és sokat rágózott is, mivel a cigarettától nem volt éppen illatos.
Viszont! Ez a fiú nagyon szeretett engem, tisztelt, megbecsült, a csillagokat is lehozta volna értem! Attól, hogy nem olvasott, nagyon érdekes ember volt, lehetett vele beszélgetni sokféle témáról. Cseppet sem nevezhető bunkónak, sőt, érzékeny ember. És ő mondta nekem, mikor (egészen más okból) szakítottam vele, hogy a gyúrós emberek a legérzékenyebbek - éppen azért gyúrják fel magukat, hogy a külsejükkel eltakarják a "gyenge" lelküket. Persze gondolom ez nem törvényszerű, de ennyiből megítélni a lányod udvarlóját????
Ne szólj bele, míg tisztelettel bánik a lányoddal, ha nem hozzá illik, akkor úgyis vége lesz.
21L
A kérdező utolsó válaszából nagyon az jön le hogy kamu a kérdés. Vagy ha nem kamu, akkor most állította ki magáról a szegénységi bizonyítványt (mind "intellektuálisan, mint emberileg).
Annyi hozzáfűznivalóm lenne hogy az én páromat se érdekli se az irodalom, se a filozófia, se a képzőművészet, a fegyverek, a gyúrás és a forma1 annál inkább, és ő a legjobb pár, akit csak nő kívánhat magának. A tenyerén hordoz, istenien főz, ambiciózus, tisztességesen dolgozik, házimunkát végez, jószívű és mindenben mellettem áll.
Voltam már együtt önjelölt filozófus egyetemtöltelékkel (jövendőbeli "diplomás munkanélküli", illetve mcdonalds-alkalmazott, ahogy tetszik, de ez most részletkérdés...)és leendő politológussal is, és azt kell hogy mondjam hogy mint ember, és mint férfi, a lábnyomát se csókolhatták volna meg a jelenlegi páromnak!
"Igen, sznobok vagyunk"
Ezt ironikusan írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!