Mit szólnátok hozzá ha egy ilyen fiú udvarolna a lányotoknak?
A lányomnak most egy olyan fiú udvarol akinek csak két hobbija van: motorok és a gyúrás.
Szerintem még egy könyvet se olvasott egész életében.
A lányom miért randizik egy ilyen bunkóval?
miért, mi a baj ezzel a pasival? attól h ezek érdeklik leginkább, attól még másra is lehet nyitott. ha meg a lányodnak is bejön, akkor ez azért róla is elmond valamit, nem? szóval mielőtt leoltod a gyereket, gondolj a lányodra is... lehet, hogy ő sem egy agysebész, és akkor pont jó neki ez a srác. de persze mivel ő a TE lányod, csak tökéletes lehet, és csak egy bankár világutazó minden után érdeklődő férfi való hozzá.
idióta.
19L
A gyúrással nem lenne gondom, mert egy férfi legyen edzett, izmos stb.
Engem az zavar ,hogy nem érdekli semmi intellektuális dolog.
Kérdezted a lányod, mi fogta meg benne, mi az, ami miatt vele van?
Szerintem próbálj meg kicsit elfogadóbban állni a dologhoz, mert legalább hazavitte bemutatni a fiút (feltételezem). Ez azt mutatja, hogy a lányod bízik benned! Ne élj vissza a bizalmával úgy, hogy nyíltan ellenségeskedsz a fiúval, mert könnyen eljuthat oda a lányod, hogy legközelebb stikában pasizik, azt sem fogod tudni, hol járkál és kivel. A kamaszlányok lelke nagyon érzékeny, könnyen törik.
Amit viszont megtehetsz: indulat nélkül elmondod a véleményedet, és magadban imádkozol, hogy a lányod lépjen tovább. Vagy ha úgy tűnik, komolyodik a dolog, igyekszel a fiút a lányod szemszögéből nézni, hátha az előítéletesség szemellenzőjét félrehúzva meglátsz benne valami értékeset.
Szerintem a szülő dolga, hogy aggódjon. Imádom, mikor mindenki köpköd, hogy ''fúj, előítéletek, vagy épp fúj irigység'', stb.
Nem természetes reakció az, hogy ha látsz valakit, megtudsz ezt-azt a hobbijairól és önkéntelenül is levonod a (nem mindig helyes)következtetéseket?
Nem természetes reakció egy anyától, amint szinte látja motorra szállni a lányát, majd halálos balesetben meghalni őt?
Nem természetes, hogy a legjobbat akarja a lányának?
És nem természetes, hogy egy 17 éves lányt még elvakíthat a szerelem, és nem láthatja a kapcsolat hátulütőit?
Egyik fél sem tud teljesen tisztán látni, de az anyát a szavaiból érettebb gondolkodásúnak tartom, mint a lányát, aki egyrészt még gyerek, másrészt szerelmes.
Sajnos, kedves kérdező, nem igazán tudok tanácsot adni, még a 19-et sem töltöttem be, de azért érdemes rávárnod egy kicsit...
Beszélgettél már a fiúval? Amíg ez nem történt meg, nem tudsz reális képet kialakítani róla(sőt, talán évek múlva sem), de lehet, hogy néhány beszélgetés vele megnyugtatna téged is.
Plusz a lányoddal sem ártana valamilyen bizalmi viszonyt kialakítanod, ha eddig nem történt meg, hogy ne szülői szigorként, hanem baráti jótanácsként fogadja a szavaid, ha esetleg mégsem olyan jó fiú, mint amilyennek a lányod látja őt.
18L
Semmit,ő dolga.
Páromnak is ez a két hobbija van.Imádja a motorokat,munkája is ehhez kapcsolódik (mérnök).Heti 6x járt konditerembe amikor megismertem,ma már inkább itthon edz.
Könyvet ő sem olvas,maximum motoros,autós könyveket,szaklapokat.
És?
Ennyiből megitélni valakit?
A világ legtündéribb pasija,talpig férfi,sok-sok éve tenyerén hordoz,imád. (és végez házimunkát,imádja a gyerekeket)
20 volt amikor megismertem.
Jah,és elviseli anyámat immár 8 éve,aki szintén motoros bunkónak tartja...
26/N
14:25
Ez a fiú elég messze van attól ,hogy mérnök legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!