Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok hozzá ha egy...

Mit szólnátok hozzá ha egy ilyen fiú udvarolna a lányotoknak?

Figyelt kérdés

A lányomnak most egy olyan fiú udvarol akinek csak két hobbija van: motorok és a gyúrás.

Szerintem még egy könyvet se olvasott egész életében.

A lányom miért randizik egy ilyen bunkóval?

2011. okt. 22. 13:46
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
94%
Én ismerek olyan srácot (ma már inkább férfi), akit mindig a motorok és a gyúrás érdekelt. Ő rendes volt, érdeklődő. Sztem, ha tiszteli és nem bántja, korlátozza a lányod, akkor miért ne lehetne vele?
2011. okt. 22. 14:00
 12/52 anonim ***** válasza:
30%
Reméljük hamar "túl lesz" a srácon. Sajnos nem tudsz sok mindent tenni, tényleg csak várni. Ha tiltod tőle annál rosszabb. :/ Én sem örülnék neki, ha ilyen fiú udvarolna a lányomnak. Kitartás! :)
2011. okt. 22. 14:01
 13/52 anonim ***** válasza:
86%
Én megmondom őszintén hogy attól hogy csak a gyúrás, meg a motorozás a hobbija lehet még rendes ember. Ha látom hogy a srác normális tehát nem egy beképzelt idióta akkor simán engedném randizni. Én mindenki felé nyílt vagyok és mindenkin már az első beszélgetésnél látom azt hogy ki jó ember, és ki nem. Én elején még óvatosan engedném a lányomat hogy találkozgasson vele, de mindig figyelmeztetem arról hogy figyeljenek nagyon oda a dolgokra.
2011. okt. 22. 14:04
 14/52 anonim ***** válasza:
78%

miért, mi a baj ezzel a pasival? attól h ezek érdeklik leginkább, attól még másra is lehet nyitott. ha meg a lányodnak is bejön, akkor ez azért róla is elmond valamit, nem? szóval mielőtt leoltod a gyereket, gondolj a lányodra is... lehet, hogy ő sem egy agysebész, és akkor pont jó neki ez a srác. de persze mivel ő a TE lányod, csak tökéletes lehet, és csak egy bankár világutazó minden után érdeklődő férfi való hozzá.

idióta.

19L

2011. okt. 22. 14:04
 15/52 A kérdező kommentje:

A gyúrással nem lenne gondom, mert egy férfi legyen edzett, izmos stb.

Engem az zavar ,hogy nem érdekli semmi intellektuális dolog.

2011. okt. 22. 14:05
 16/52 anonim ***** válasza:
89%

Kérdezted a lányod, mi fogta meg benne, mi az, ami miatt vele van?

Szerintem próbálj meg kicsit elfogadóbban állni a dologhoz, mert legalább hazavitte bemutatni a fiút (feltételezem). Ez azt mutatja, hogy a lányod bízik benned! Ne élj vissza a bizalmával úgy, hogy nyíltan ellenségeskedsz a fiúval, mert könnyen eljuthat oda a lányod, hogy legközelebb stikában pasizik, azt sem fogod tudni, hol járkál és kivel. A kamaszlányok lelke nagyon érzékeny, könnyen törik.

Amit viszont megtehetsz: indulat nélkül elmondod a véleményedet, és magadban imádkozol, hogy a lányod lépjen tovább. Vagy ha úgy tűnik, komolyodik a dolog, igyekszel a fiút a lányod szemszögéből nézni, hátha az előítéletesség szemellenzőjét félrehúzva meglátsz benne valami értékeset.

2011. okt. 22. 14:08
 17/52 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem a szülő dolga, hogy aggódjon. Imádom, mikor mindenki köpköd, hogy ''fúj, előítéletek, vagy épp fúj irigység'', stb.

Nem természetes reakció az, hogy ha látsz valakit, megtudsz ezt-azt a hobbijairól és önkéntelenül is levonod a (nem mindig helyes)következtetéseket?

Nem természetes reakció egy anyától, amint szinte látja motorra szállni a lányát, majd halálos balesetben meghalni őt?

Nem természetes, hogy a legjobbat akarja a lányának?

És nem természetes, hogy egy 17 éves lányt még elvakíthat a szerelem, és nem láthatja a kapcsolat hátulütőit?

Egyik fél sem tud teljesen tisztán látni, de az anyát a szavaiból érettebb gondolkodásúnak tartom, mint a lányát, aki egyrészt még gyerek, másrészt szerelmes.

Sajnos, kedves kérdező, nem igazán tudok tanácsot adni, még a 19-et sem töltöttem be, de azért érdemes rávárnod egy kicsit...

Beszélgettél már a fiúval? Amíg ez nem történt meg, nem tudsz reális képet kialakítani róla(sőt, talán évek múlva sem), de lehet, hogy néhány beszélgetés vele megnyugtatna téged is.

Plusz a lányoddal sem ártana valamilyen bizalmi viszonyt kialakítanod, ha eddig nem történt meg, hogy ne szülői szigorként, hanem baráti jótanácsként fogadja a szavaid, ha esetleg mégsem olyan jó fiú, mint amilyennek a lányod látja őt.

18L

2011. okt. 22. 14:10
 18/52 anonim ***** válasza:
91%
háááát...így elsőre nem tünik valami intellektüelnek...de azért mert motorozik és gyúr, még önmagában nem jelent semmit.
2011. okt. 22. 14:14
 19/52 anonim ***** válasza:
82%

Semmit,ő dolga.

Páromnak is ez a két hobbija van.Imádja a motorokat,munkája is ehhez kapcsolódik (mérnök).Heti 6x járt konditerembe amikor megismertem,ma már inkább itthon edz.

Könyvet ő sem olvas,maximum motoros,autós könyveket,szaklapokat.

És?

Ennyiből megitélni valakit?

A világ legtündéribb pasija,talpig férfi,sok-sok éve tenyerén hordoz,imád. (és végez házimunkát,imádja a gyerekeket)

20 volt amikor megismertem.

Jah,és elviseli anyámat immár 8 éve,aki szintén motoros bunkónak tartja...

26/N

2011. okt. 22. 14:25
 20/52 A kérdező kommentje:

14:25

Ez a fiú elég messze van attól ,hogy mérnök legyen.

2011. okt. 22. 14:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!