Mit szólnátok hozzá ha egy ilyen fiú udvarolna a lányotoknak?
A lányomnak most egy olyan fiú udvarol akinek csak két hobbija van: motorok és a gyúrás.
Szerintem még egy könyvet se olvasott egész életében.
A lányom miért randizik egy ilyen bunkóval?
14:58
az még nem is lenne probléma, de mikor már a szőnyeg van tele nyálas szotyihéjjal... :D
Bocsánat az OFF-ért, de már válaszoltam.
14:25 vagyok
Párom is messze volt 19 évesen attól hogy mérnök legyen...akkor még nem nőtt be a feje lágya,semmi életcél,semmi továbbtanulási cél,semmi...23 volt amikor megjött az esze...
19 évesen nem tudom mit vársz...doktori cimet,milliós kocsit,3 házat,és érkezzen első anyósjelölttel való találkozásra minimum neked ajándékba egy gyémántnyakékkel?
17 a lányod,még ha nem is tartós,mi van akkor? tanitsd meg védekezni terhesség ellen,és kész...had élje a világát
Jajj komolyan minek foglalkozol vele?Ha a lányod jól érzi magát,akkor egyfene!
Nem kell mindjárt az anyagiakkal törődni,hisz nem költöznek össze,mégcsak 17 éves a lányod...Lesz még rosszabbnál-rosszabb,jobbnál-jobb udvarlója a következő 10évben...
Teljesen megértem az anyai szíved aggodalmát, DE
sokkal inkább megértenélek, ha a kérdés alá azt írtad volna, hogy egy olyan fiúról van szó, aki csúnyán, trágárul beszél a lányoddal, városszerte más csajokkal látják szórakozni, elzülli a szülei által belepumpált pénzt, heti szinten lerészegedik a haverokkal, nem jár iskolába, nem dolgozik, egész nap csak a motorjával száguldozik és az edzőteremben gyúr.
Mert ezek valódi ellenérvek lennének, de az alapján, amit leírtál a fiúról, mit is tudtunk meg róla emberként? SEMMIT. Annyit tudunk, hogy nem szeret olvasni, érdeklik a motorok és igyekszik izmossá tenni magát. De hogy milyen ember lehet valójában, mégcsak nem is sejtjük.
Mondj valódi viselkedésbeli kifogásokat (pl. a rágózás már közelít, de még mindig nem az igazi), és akkor esetleg melléd állunk.
Addig viszont felszínesnek, előítéletesnek fognak nagyon sokan titulálni, ne csodálkozz.
Ha az én 17 éves lányom járna egy ilyen fiúval,szerintem igen csak rágcsálnám a körmöm,de nem szólnék bele.Jó esetben ha a lány semmi megkapót nem talál a személyiségében akkor dobja.Ennyi.
18 évesen nekem is volt egy 25 éves rocker barátom,aki tele volt fülbevalóval,és bőrdzsekit hordott.Anyu nem szólt egy rossz szót sem,bemutattam neki.Egy idő után magamtól rájöttem,hogy nem fog működni,szétmentünk.Anyukám csak ezek után mondta ki nyersen a véleményét de azt elmondta,hogy rettenetesen aggódott értem,csak nem mutatta ki.
Ez lenne a normális szülői hozzáállás.Az,hogy beszélgetés közben rágózik nem perindok.Ha teszem azt,részegen kerül a szemed elé,az már inkább.Ne a borító alapján ítéld meg a könyvet.Szép finoman érdeklődhetnél a lányodnál a fiúval kapcsolatban,hátha egy kicsit megnyugodnál.
Ha én lennék az anyuka, meghívnám magunkhoz a srácot beszélgetni, hátha kiderül róla bővebben bármi is.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!