Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiatalon lett anyuka és ezért...

Fiatalon lett anyuka és ezért irigy vagyok rá. Gáz vagyok nagyon? Olyan kellemetlen hogy így érzek.

Figyelt kérdés
Az egyik ismerős lányról van szó. Most 24 éves, és 1 éves a gyereke. Ő mindig csini csajszi volt, jó alakú, viszonylag szép arcú, teli önbizalommal, divatos szép ruhákban járt. Összejött egy pasival 21 évesen (nem egy szegény pasiról van szó, 28 évesen autója + lakása volt) és jött is náluk a baba. Szép kis szőke hajú, kék szemű kislány, ráadásul azt a nevet adta neki ami nekem is az egyik kedvencem. Szóval most tökéletes az élete, szoktam látni ahogy tolja a babakocsit, mindig mindene tökéletes, én meg a közelében sem vagyok ilyen dolgoknak. Olyan sz*r érzésem van mikor találkozunk... :/
2011. okt. 22. 10:59
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
49%

A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:37

Ezt nem tudom miből raktad össze. Egyszerűen én így vélem és nagyon boldog életem van gyerek nélkül, nekem egy plusz teher lenne ilyen fiatalon és furcsának tartom, ugyanakkor, ahoyg már írtam tiszteletreméltónak, hogy valaki fiatalon lemond az őrült éjszakákról, bulikról, arról, hogy világot lásson, és arról, hogy ne kelljen felelősnek lennie semmért és "szabadon" éljen. Nem tudom miért kell mindjárt sértegetni, mikor normálisan leírtam a véleményemet. Az egy dolog, hogy te ezzel nem értesz egyet, de nem kellene a másikat mindjárt minősítened, mert semmi rosszat nem írtam a fiatal anyukákról, ha alaposan elolvastad.

2011. okt. 22. 11:48
 22/29 anonim ***** válasza:
Mindenkinek a saját életét kell élnie. Ő éli az övét, te is éld a tiédet. Ne azzal foglalkozz, hogy neki mennyire jó (amúgy lehet, hogy ő sem elégedett az élete minden mozzanatával, sosem lehet tudni), hanem a sajátodban keresd meg azokat a dolgokat, amikre büszke lehetsz, amiket élvezni tudsz. Nem akarom elhinni, hogy a te életedben semmi említésre méltó nincs :)
2011. okt. 22. 11:53
 23/29 anonim ***** válasza:
9%

hogy soha többé ne legyen egy szabad, gondtalan hétvégéje?

a fiatalon szülő anyukák nagyon sok esetben elválnak, mire a gyerek felcseperedik és elég megkeseredett, boldogtalan 30-asok válnak belőlük

2011. okt. 22. 12:04
 24/29 anonim ***** válasza:
62%

Te tiszta hulye vagy, kedvesem.

Menj, szorakozz, eld az eleted. Ilyen korban ne ilyesmiken gondolkozz!!!

Nagyon felsz hogy elkesel...:/

Igen, gaz vagy!!!

26L

2011. okt. 22. 12:08
 25/29 anonim ***** válasza:

Megértelek és valahol természetes az irigységed, hiszen ő azt éli, amire te még egyelőre vágysz. De ezért ne hibáztatsd magad. Lehet el fognak válni, lehet nem. És akkor mi van? Miben befolyásolná ez a te hétköznapjaidat? ...

Egyébként hidd el, neked úgy lesz jó, ahogy majd veled történik. Mert veled is meg fog történni, hidd el. Utólag majd látni fogod, hogy jó volt ez így :)

Én 26 éves vagyok. Anyám kétszer vált el. Tudod hogy terveztem mindig? Hogy lesz egy lányom 24 évesen és ketten fogunk élni, nekem nem kell pasi, csak a bajnak van....Egy kis lakásban fogunk élni békésen....

Erre most van egy nagyon rendes férjem, és itt szuszog a kiságyban egy nagyon nyugodt, nagyon jó, 4 hónapos kisfiú. Nagyon jól élünk, és mindent meg tudok adni a gyermekemnek és nagyon boldog vagyok.

Szóval nem úgy lett, ahogy terveztem, hanem sokkal jobb.

Bár, mint látod, nem voltak mesebeli elvárásaim az élettől. :D

Úgyhogy éld az életed, ahogy neked jó, bulizd ki magad (én is megtettem), mozdulj ki, és hidd el jönni fog aminek jönnie kell. Még kikerülni sem tudod, majd meglátod :))

2011. okt. 22. 12:54
 26/29 anonim ***** válasza:

jaaaaaaaa, pont most találtam:

A Dalai Láma, amikor arról kérdezték, hogy mi az, ami leginkább meglepi az emberiséggel kapcsolatban, ezt válaszolta:

"Az ember. Mert feláldozza az egészségét, hogy pénzt keressen, aztán feláldozza a pénzét, hogy visszaszerezze az egészségét. És mivel olyan izgatott a jövőjével kapcsolatban, elfelejti élvezni a jelent;

az eredmény az, hogy nem él sem a jelenben, sem a jövőben; úgy él, mintha soha nem halna meg és aztán úgy hal meg, hogy soha nem is élt igazán."

2011. okt. 22. 13:16
 27/29 anonim ***** válasza:
14%
De szánalmas, ha komolyan egy gyerekre irigykedsz, szülni mindenki tud, még a hörcsögök is. Még ha az eszére, karrierjére, műveltségére, világkörüli utazásaira irigykednél, de kitolni az alfeledből egy négykilós utódot, ehhez nem kell tehetség, vagy szorgalom.
2011. okt. 22. 14:28
 28/29 anonim ***** válasza:
62%
Szomorú, hogy ma Magyarországon az számít gazdagnak, ha valakinek csaknem 30 évesen vagy egy lakása és egy kocsija...
2011. okt. 22. 14:56
 29/29 anonim ***** válasza:
58%
inkább tanulj, dolgozz, teremts egzisztenciát, láss világot, akkor lesz mire büszkének lenned és nem azért fogsz szülni, hogy az legyen az életed értelme. gyereket szülni majdnem mindenki tud, arra nincs értelme irigynek lenni.
2011. okt. 22. 23:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!