Adnál szépen csengő ázsiai nevet a gyerekednek?
Figyelt kérdés
2011. okt. 21. 21:15
21/54 anonim válasza:
ja, Hunórát, mi? Kedves ősmagyar.
22/54 A kérdező kommentje:
jól van te ősmagyar!!!!
2011. okt. 21. 21:45
23/54 anonim válasza:
Magyar vezetéknévhez? Nem. Mindenhogy hülyén hangzana. Szép, hogy az ázsiai neveknek konkrét jelentése van, de ázsiai. Mellesleg jó részét nem engedélyeznék, hacsak nem ázsiai az egyik fél. De ott is, magyar vezetéknévhez... fura lenne. Kovács Hikari XD
24/54 anonim válasza:
Nem, mert nem igazán illene a magyar vezetéknévhez. Esetleg ha az apja ázsiai lenne...
25/54 anonim válasza:
Ha szépen cseng, igen. Az én nevem sem ősmagyar, mégis szeretem és szeretem ha azon szólítanak. Jobb, mintha valami ősrégi ősmagyar név lenne, ami mondjuk öreges és csúnyán hangzik.
26/54 anonim válasza:
burai szándokán
lakatos rámszesz
28/54 anonim válasza:
Nem, de nem azért, mert attól félnék, hogy szekálnák érte - ezen az oldalon ez a rögeszméje egy csomó embernek, hogy aki nem Pista, azt egyből szekálják -, vagy mert nem tetszik. Nekem is nagyon tetszik a Himeno vagy a Nayami név, de olyan furcsán hangzana egy Olajos Himeno vagy egy Fehér Himeno. Vagy nem is tudom. Nekem a lengyel nevek is tetszenek, mint a Pavel vagy a Małgorzata, és ha bármilyen eredetű nevet adhatnánk, akkor én lengyel nevet választanék.
30/54 anonim válasza:
ha szép a jelentése és tényleg szép akkor igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!