Szerintetek tényleg így lesz később? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
94 kiló voltam régen, de lefogytam 18 kilót, és egyáltalán nincs önbizalmam, az egész családom úgymond "utál", azt mondogatják, hogy hülye vagyok, mert állandóan azt mondogatom, hogy kövér vagyok, egyszerűen nem tudom elfogadni azt, hogy én már sose leszek vékony, mert anyukám és apukám is vastag csontú, legalábbis sokan ezt mondják, rokonok, meg ismerősök. Most elkezdtem járni az iskolában tömegsportra, járok gyógytestnevelésre, tesizek is, meg mindennap 20 percet biciklizek az iskolába oda-vissza, azért sportolok ilyen "keményen", mert nagyon rettegek attól, hogy visszahízok. Én azt veszem észre magamon, hogy napról napra kövéredem, pedig egy kilót nem híztam, amióta lefogytam, legalábbis anyukám ezt állítja. Eleve nagyon rettegek attól, hogy, ha felnőtt leszek nem fogok egyik fiúnak sem fogok kelleni, azért, mert vastag csontú vagyok,pedig azt mondja sok ismerősöm, rokonom, hogy csinos vagyok. Anyukám meg nem enged már fogyókúrázni:/ Légyszi segítsetek! Hogy lehetne több önbizalmam?2011. okt. 21. 21:14
21/26 bánomisén válasza:
Szerintem sincs veled semmi baj. Az meg, ha van rajtad pár kiló felesleg, nem gond, hiszen 13 évesen még bőven növésben vagy. Majd nyúlsz egy kicsit és máris nem látszik.
22/26 anonim válasza:
csinos vagy, sportolj továbbra is, és akkor formásodsz!ne aggódj!egyedül más ruhákat hordanék a helyedben:)szép az arcod, csinos vagy, ne izgulj!
23/26 anonim válasza:
Én a helyedben már csak így tornázgatnék,hogy tartsd a súlyod,abszolút nincsen baj veled,sőt én még egy kicsit szűkebb fazont is felvennék:)csak igyekezz ezt így megtartani:)Nehéz ám megfelelni a korodbeli lányoknak,aki nem darázsderekú az már a kis dagi az osztályba,akit lehet piszkálni de ne foglalkozz senkivel csak magaddal.20/L
24/26 anonim válasza:
Aranyos csinos kislány vagy.A tanácsom anyi mérjed a derekadat centivel, és hát van mérleg, igy tudod ellenörizni magad.A fiuk miatt ne agodj mert szerintem nagyon sok fiunak már igy is tetszel, nem mindegyik szereti a nagyon vékony lányokat.De mint ahogy az egyik hozzá szolo irta még biztos valamenyit nöni fogsz és igy vékonyab is leszel.
25/26 anonim válasza:
Csinos vagy, ne aggódj!:) Sportolj, de ne megszállottan!!! Még bőven fejlődésben van a tested:)
26/26 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, mindenkinek! :D
2011. okt. 26. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!