El fog múlni az érzés vagy később csak rosszabb lesz?
Figyelt kérdés
Szerelem-szex kategóriába elég fiatalok és komolytalanok a beírkálók azért írom ide.
20 éves lány vagyok, a párom 26 éves. Több mint két éve vagyunk együtt és midnennél jobban szeretem őt. Ő az első komoly barátom, mondhatnám úgy is, hogy az első barátom mivel előtte nem sok minden történt a fiúkkal.
Mostanában elkezdtem érezni néha ezt az elvágyódós érzést miszerint úgy kipróbálnám mással is a dolgokat. Itt nem csak a szexről beszélek hanem úgy mindenről.
Ezek a hullámok nem sokáig szoktak tartani, kis idő után rájövök, hogy idióta vagyok, még egy ilyen pasit nem találnék mint a párom és nem akarom őt elveszteni.
Van/ volt még valaki ilyen helyzetben?
Tanácsok?
köszönöm
2011. febr. 25. 18:11
1/7 anonim válasza:
Szerintem természetes dolog, amit érzel, egyszerű szabadságvágy, de ez sima kis hullámvölgy, ettől te nem vagy rossz :)
2011. febr. 25. 18:19
2/7 anonim válasza:
Az előző válaszolónak igaza van! Egyértelmű hogy szereted a párod, és nem unod! ha ki akarsz próbálni valami "mást" akkor a pároddal próbálj vmi mást. Nyugi, el fog múlni ez a rossz érzésed!
2011. febr. 25. 18:21
3/7 anonim válasza:
Ha az én őszinte véleményemre vagy kiváncsi, akkor lesznek még ilyen érzéseid. Ő az első barátod, és biztosan szereted, de más tapasztalatot is szeretnél szerezni. Nem biztos, hogy együttmaradtok örökre.
2011. febr. 25. 18:21
4/7 anonim válasza:
Első partnerem a nekem is a férjem volt, pontosabban az exférjem. Én sem próbáltam semmit mással, és ez volt az egyik oka annak, hogy később elváltunk. Mostani fejjel azt tanácsolnám, hogy inkább most próbálj élményekkel gazdagodni, akár titokban is, hogy legyen viszonyítási alapod, és később ne legyen hiányérzeted. Lehet, durván hangzik, de inkább most, mint évek múlva, egy-két gyerekes szülőként kerülj ilyen helyzetbe!
2011. febr. 25. 18:33
5/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
szeretem őt, nagyon
megcsalni semmilyen formában nem tudnám... egyrészt képtelen lennék rá, másrészt pedig utána a szemébe sem tudnék nézni
kitalálok új dolgokat Vele :)
2011. febr. 25. 18:37
6/7 anonim válasza:
Az ilyen kísértések adnak lehetőséget, hogy bizonyítsd, tényleg valódi és értékes a kapcsolatod. És vigyázz, tuti, hogy előbb utóbb összefutsz a nagy Mr. Kíréstővel. Légy lelkileg felkészülve, hogy el ne bukj. A halacskának lehet kísértés az újjat kipróbálni az akvárium unalmas falain kívül, de hidd el csak a fuldoklás vár kinn. Becsüld meg a rendes pasidat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!