Miért van ez? Elmúlik vagy csak rosszabb lesz? Mit tegyek?
fel a fejjel kiscsaj!
itt vagyok 27 évesen, túl egy váláson, egy két éves gyerekkel! azt tettem amit "illik", de rájöttem, h nem akarok leélni egy életet úgy hogy valakinek a lábtörlője vagyok! most kezdem összeszedni magam, képzem magam, sportolok és nem érdekel, h ki mit mond arról h hogy kellene élni, többet nem állok be a sorba csak azért h ne lógjak ki!És tudod mit? 1000szer nehezebb így, de lehetséges!
Mamar nem azert megyunk ferjhez, alapitunk csaladot, mert "illik", hanem mert megtalaltuk a parunkat es tovabb akarjuk fejleszteni a kapcsolatot, osszeakarjuk magunkat fuzni, jovot latunk a parral.
Ebbol a kapsolatbol lepj ki, hisz nem vagy boldog. Amig a mostani paroddal vagy, addig nem fogod megtalalni az "igazit".
Én 31 évesen ismertem meg a férjemet, 33 évesen házasodtam és még nincs gyerekünk, talán 35 éves koromban lesz.
Semmiről nem vagy lekésve.
Viszont egy jótanács: ha úgy érzed, hogy a párod nem az igazi, akkor ne reménykedj, hogy azzá válik, mert nem fog, és ne fecséreld rá az éveidet, mert gyorsan elmegy 5-10 év, és ugyanitt fogsz tartani. Add meg magadnak és neki az esélyt, hogy boldogok lesztek mással. Most még fiatal vagy, sokkal jobbak az esélyeid, mint 30-on túl. Tapasztalatból mondom.
kicsit fiatalabb vok mint te (17 éves) de 3 éve együtt vagyok a barátommal,ő 21.és úgy gondolom,h nem kell azért küzdeni és erőlködni h boldog légy és h őt is boldoggá tedd.ennek alapból kell jönnie.nem erőlködésből,mert ez kicsit olyan megfelelési kényszerre mutogat.
igaza van az előttem szólónak,ha nem úgy érzel inkább legyen vége minthogy egymásra pazaroljátok az időt,úgy h nem is vagytok boldogok.
Ha,ha ha
24 éves vagy! Tessék élni!
Én eü szakközepet végeztem. Akkori oszt társaim 17-18 évesen már kezdték tervezni a nyári esküvőjüket. Ők nem tervezték az életüket tovább, nem akartak tovább tanulni, én igen. Ők elkezdtek dolgozni rá 1-2 évre gyereket szültek és most válnak, ráadásul a minimálbérért szenvednek a gyerekkel a nyakukban. Nekem van egy diplomám, van egy tuti állásom, igaz pasim még nincs, de nem is futok utánuk. Én jelenleg JÓL érzem magam :) és amikor meglátom a volt oszt tárasaimat lestrapálva akkor tudom és érzem hogy jól döntöttem.
Amúgy is az élet nem egy verseny, kinek lesz hamarabb gyereke, vagy lakása vagy a többi.
Én azt tanácsolnám neked, hogy keress hasonló gondolkodású barátokat és akkor a gondod meg lesz oldva :)
Jaj elfelejtettem:
ha tényleg nem érzed magad jól a mostani pároddal, akkor ideje lecserélni! Ne szenvedj tovább mellette...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!