Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek tényleg így lesz...

Szerintetek tényleg így lesz később? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
94 kiló voltam régen, de lefogytam 18 kilót, és egyáltalán nincs önbizalmam, az egész családom úgymond "utál", azt mondogatják, hogy hülye vagyok, mert állandóan azt mondogatom, hogy kövér vagyok, egyszerűen nem tudom elfogadni azt, hogy én már sose leszek vékony, mert anyukám és apukám is vastag csontú, legalábbis sokan ezt mondják, rokonok, meg ismerősök. Most elkezdtem járni az iskolában tömegsportra, járok gyógytestnevelésre, tesizek is, meg mindennap 20 percet biciklizek az iskolába oda-vissza, azért sportolok ilyen "keményen", mert nagyon rettegek attól, hogy visszahízok. Én azt veszem észre magamon, hogy napról napra kövéredem, pedig egy kilót nem híztam, amióta lefogytam, legalábbis anyukám ezt állítja. Eleve nagyon rettegek attól, hogy, ha felnőtt leszek nem fogok egyik fiúnak sem fogok kelleni, azért, mert vastag csontú vagyok,pedig azt mondja sok ismerősöm, rokonom, hogy csinos vagyok. Anyukám meg nem enged már fogyókúrázni:/ Légyszi segítsetek! Hogy lehetne több önbizalmam?
2011. okt. 21. 21:14
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Nem, az sem én vagyok.
2011. okt. 21. 22:05
 12/26 anonim ***** válasza:
Akkor marad a képfeltöltés :) Látatlanban tényleg nehéz ilyenről véleményt mondani.
2011. okt. 21. 22:06
 13/26 anonim ***** válasza:
imagerz.com
2011. okt. 22. 01:26
 14/26 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2011. okt. 22. 08:14
 15/26 A kérdező kommentje:
De amikor feltöltöm a képet, rákattintok a megfelelő méretere és a feltöltés gombra, akkor nem csinál semmit. :(
2011. okt. 22. 08:26
 16/26 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Ezek elvileg mennek :)

2011. okt. 22. 21:27
 17/26 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2011. okt. 23. 11:53
 18/26 A kérdező kommentje:

Itt vannak a képek: [link]

[link]

2011. okt. 23. 12:00
 19/26 anonim ***** válasza:
Nagyon helyes kislány vagy. Talán még egy öt kilót fogyhatnál. Egy sminkes kis bombanőt is csinálna belőled. Szép a hajad, kedves az arcod, csinos a lábad is. A helyedben egyszer megkérnék valakit, aki kis sminkkel, ruhával úgy kicsinosít, hogy még az anyukád sem ismer rád. Legyen önbizalmad, nincs veled semmi baj!!!
2011. okt. 23. 16:50
 20/26 A kérdező kommentje:
Köszi, rendes vagy! :)
2011. okt. 23. 19:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!