Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 6 hetes terhes a feleségem,...

6 hetes terhes a feleségem, harmadikat várjuk. Mostanában nincs kedve szexelni. Normális ez?

Figyelt kérdés
Ha szóvá teszem, hogy napok óta nincs szex, azt mondja, én vagyok érzéketlen, mert napok óta nem alszanak éjjel a nagyobbak (egy- és háromévesek), napok óta nem pihente ki magát és állítólag hányingere is van. Szerinte nekem kellene belátóbbnak lennem. Én meg azt gondolom, hisztis. Mindig ez van, ha terhes lesz, akkor onnantól alig van szex. Mások is így vannak ezzel, vagy nálunk van a hiba?
2011. okt. 20. 15:11
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Itt a kérdező még nem szólalt meg. Érdeklődnék, hogy sikerült beszélni a feleségeddel? Jutottatok vmire? Remélem jól alakultak a dolgok! :) És gratulálok a babához!! :)
2011. okt. 20. 19:24
 32/39 anonim ***** válasza:
100%

Akkor mi lenne ,ha felemelnéd a valagadat te is éjszaka a gyerekekhez? Vagy elmosogatnál?Porszivó hányszor volt már a kezedben,a gyerekekkel mennyit foglalkozol?

És nem azért,mert agressziv vagyok,de a férfiak döntő többsége sz@rik bele már boscánat a háztartásba,vagy hogy a gyerekek körül segitsen,aztán csodálkoznak,hogy a másiknak élni sincsen kedve,annyi munka szakad a nyakába.

2011. okt. 20. 19:50
 33/39 anonim ***** válasza:

37.héten voltunk utoljára együtt, 9hónapos a lány, lehet számolni, lassan egy éve nincs szex.

Miért? egy éjjel nem sok nem kel a gyerekekhez, a mosatlant ott hagyja, legyen kaja rend, mosott ruha nevelt gyerekek...

Minden tip-top, plusz szex. No, mikor szükségem van, hogy segítsen mert Abébi a maga csökönyös két évével a falimalacot szerelné Bbébi pedig hamuzna, nekem meg már a lábamon folyik a pisi, akkor Ő beül trónolni:P 2órára, én meg oldjam meg. Ha vigyáznia kell a gyerekekre heti 2óra(apjuk, hites uram) és ennyit is foglalkozik velük, akkor ált leég-kiég a lakás, ázik úszik, törik vérzik, mert pl ő épp elmosott egy kanalat, bébiket kicsukva a konyhából, vagy épp beengedve, vagy zárt ajtónál fürdött... Szerinted egy ennyire felelőtlen emberhez mennyi kedvem van még. Semmi. Ha csak jele lenne, hogy közösen akarjuk, akkor lenne kedven nekem is.

2011. okt. 20. 20:54
 34/39 anonim ***** válasza:

Jól leírták előttem a hozzászólók kivéve a 16.04-es ő annyira "tapintatos" legalább,mint te!Panaszkodsz,hogy nincs szex.Ő panaszkodik?Segítessz neki?Ilyen pici gyerekekhez ő kel fel éjszaka,mert gondolom én az 1 éves babátoknak nincs kint a foga.Ő végzi a házimunkát.Miért nem segítessz neki???Sok férfi tud főzni,nem kell nagy tehetség,de biztos tudnál neki valamiben segíteni.6 hetes terhesen én is rosszul voltam sokszor.Szerencsére nem hánytam egyszer sem,de annál többször környékezett (sokat ájultam el),nekem se volt kedvem a szexhez.De mikor jobban lettem igen.Viszont nekem párom segített amibe tudott.Szülés után mi lesz veled?Azt hiszed az jobb lesz?Felkelni nem tudtam az ágyból,mert elájultam.Nem az a tipus a párom,de a kisfiam büfis ruháját is kimosta,mert nagyon rosszul voltam.

Legyél kicsit odafigyelőbb vele.A 2 gyereknél nem volt ilyen gond?Nem csak az anyáé a felelősség.Akkor nem panaszkodtál mikor megcsináltad.Vállald te is LEGALÁBB annyira mint ő.Ha többet foglalkoznál a gyerekekkel a feleséged helyett ő is másabb lenne.

2011. okt. 21. 07:02
 35/39 anonim ***** válasza:
66%

Na én többek közt ezért nem megyek férjhez és nem szülök. Összes f@szi ilyen,kell ez a francnak.

25/N

2011. okt. 21. 16:43
 36/39 anonim ***** válasza:
100%

Hogy te milyen bunkó vagy! A testét megviseli a terhesség, lehet többször is rosszul van, de neked az a bajod, hogy nincs szex?!

Érzéketlen tahó!

2011. okt. 21. 22:46
 37/39 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk majdnem egy évig nem volt szex, mert veszélyeztetett terhes voltam. Terhesség+ utána 8 hét. És a férjem nem követelőzött, nem gondolta hogy hisztis vagyok, egyszerűen elfogadta a helyzetet. Egy normális kapcsolatban ez nem kellene, hogy problémát jelentsen.

Talán ha türelmes lennél vele, segítenél neki néha, esetleg TE kelnél fel a másik két gyerekhez éjjel, akkor nem lenne ennyire fáradt és még kedve is lenne.

Ha meg úgy érzed ez túl nagy megerőltetés lenne számodra, akkor ne követelőzz, vannak ingyen szexoldalak a neten. Szerezz be hozzá pár db zoknit.

2011. okt. 21. 23:46
 38/39 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz, hogy egy nő igazi nővé válhasso, a férfinak is igazi férfiként kéne viselkednie. De sajnos a legtöbb ember a könnyebb utat választja, és utána panaszkodnak, hogy így meg ugy.
2011. dec. 10. 11:11
 39/39 anonim ***** válasza:
Ne a farkadra gondolj hanem feleséged legyen az első. Képzeld magad az ő helyébe.
2019. nov. 21. 11:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!