6 hetes terhes a feleségem, harmadikat várjuk. Mostanában nincs kedve szexelni. Normális ez?
Legyetek mindketten megértőbbek.Légy türelmes az asszonyoddal, hiszen szereted, nem? A gyereket is jó esetben közösen akartátok. Te is érd be kevesebb szexel, és a nejed is próbáld meg rávenni, hogy másképp segitsen rajtad. Amúgy neked is van kezed nem?
Nálunk úgy nézett ki a terhesség, hogy többet voltam kórházban, mint otthon. Nagyon kivántam a férjem, de nem lehettünk együtt. Mindenesetre mikor végre otthon voltam, amikor csak lehetett szerettük egymást. De annak mindig az lett a vége, hogy mehettem vissza a kórházba, mert görcsöltem. És ő kibirta. Mellesleg ott volt a nagyobb pici is, őt is el kellett látnia. Dolgoznia is kellett, szóval annyira fáradt volt, hogy volt olyan, hogy otthon voltam, és mikor kedveskedni próbáltam neki, ő mondott nemet, mert annyira fáradt volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!