Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 6 hetes terhes a feleségem,...

6 hetes terhes a feleségem, harmadikat várjuk. Mostanában nincs kedve szexelni. Normális ez?

Figyelt kérdés
Ha szóvá teszem, hogy napok óta nincs szex, azt mondja, én vagyok érzéketlen, mert napok óta nem alszanak éjjel a nagyobbak (egy- és háromévesek), napok óta nem pihente ki magát és állítólag hányingere is van. Szerinte nekem kellene belátóbbnak lennem. Én meg azt gondolom, hisztis. Mindig ez van, ha terhes lesz, akkor onnantól alig van szex. Mások is így vannak ezzel, vagy nálunk van a hiba?
2011. okt. 20. 15:11
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%
Első babámat veszélyeztetett terhesként vártam, tilos volt a szex, ha nem akartam, hogy elveszítsük a kincsünket. Szülés után, mire lehetett volna szexelni, kórházba kerültem, és meg kellett műteni, újabb három hónap szextilalom. És csodák csodája, a férjem megértette, sőt nem követelőzött hisztis gyerekként! Egyébként "máshogy" oldottuk meg, hogy neki jó legyen:D Egy és hároméves gyerek mellett terhesség nélkül sem lenne mindig kedvem rendelkezésre állni, becsüld meg jobban a feleséged, és segíts neki többet otthon, és várd ki, amíg ő kezdeményez,vagy lesz kedve hozzá!
2011. okt. 20. 16:05
 22/39 anonim ***** válasza:
83%
Hisztisek a hölgyek, meg nehogymár böjtöljön a szegény férfi egy évig??? Aztazúristenit de jó világ van itt egyeseknek! Az, hogy az anyuka is böjtöl, plusz még fáj is neki, rosszul van stb., az ugye teljesen mindegy. Csak a szegény férfi - aki megjegyzem valószínűleg ott volt a gyermek megcsinálásánál - nehogy hiányt szenvedjen. De szenvedjen. Értse meg. Segítsen. A világ ilyen, a várandósság ilyen, oldja meg.
2011. okt. 20. 16:12
 23/39 anonim ***** válasza:
100%
Mi több, mint 3 hónapig nem szexeltünk, annyira rosszul voltam a terhesség elején...
2011. okt. 20. 16:23
 24/39 anonim ***** válasza:
93%
A kérdező azt írta,hogy alig van szex.Igazán beérhetné azzal is.Tudta ,hogy ez lesz.Feleségednek van igaza.2 gyerek mellett rohanás majdnem az egész nap, erre még rájön a terhessége.A gyerekekhez néha felkelhetnél te is.
2011. okt. 20. 16:23
 25/39 anonim válasza:
90%
"mindig ez van, ha terhes lesz",mi a fenének egy ilyen férfi mellé 3 gyereket szülni??!!!
2011. okt. 20. 16:29
 26/39 anonim ***** válasza:
86%
Tényleg ez a legnagyobb gondod? Ne csinálj több gyereket, nem való neked, de feleség se, ha nem érted meg!
2011. okt. 20. 16:30
 27/39 anonim ***** válasza:
81%
Ez már lassan ilyen ókori Római felfogás: feleség, aki szüli a gyerekeket, és hetéra, aki elszórakoztat... Itt tartanánk?
2011. okt. 20. 16:31
 28/39 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem csinálnál évente gyereket,leget több szex lett volna XD
2011. okt. 20. 18:01
 29/39 anonim ***** válasza:
100%
nem elég, hogy a harmadikat is beletetted 3 éven belül, még szexelni is akarsz?:D nem csodálom, hogy nem kívánja... ha azt nézzük az utóbbi 3-4 évben vagy terhes volt vagy szoptatott... egy életre elmenne a kedvem a szextől ilyenek után.
2011. okt. 20. 18:37
 30/39 anonim ***** válasza:

Legyetek mindketten megértőbbek.Légy türelmes az asszonyoddal, hiszen szereted, nem? A gyereket is jó esetben közösen akartátok. Te is érd be kevesebb szexel, és a nejed is próbáld meg rávenni, hogy másképp segitsen rajtad. Amúgy neked is van kezed nem?

Nálunk úgy nézett ki a terhesség, hogy többet voltam kórházban, mint otthon. Nagyon kivántam a férjem, de nem lehettünk együtt. Mindenesetre mikor végre otthon voltam, amikor csak lehetett szerettük egymást. De annak mindig az lett a vége, hogy mehettem vissza a kórházba, mert görcsöltem. És ő kibirta. Mellesleg ott volt a nagyobb pici is, őt is el kellett látnia. Dolgoznia is kellett, szóval annyira fáradt volt, hogy volt olyan, hogy otthon voltam, és mikor kedveskedni próbáltam neki, ő mondott nemet, mert annyira fáradt volt.

2011. okt. 20. 19:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!