Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 6 hetes terhes a feleségem,...

6 hetes terhes a feleségem, harmadikat várjuk. Mostanában nincs kedve szexelni. Normális ez?

Figyelt kérdés
Ha szóvá teszem, hogy napok óta nincs szex, azt mondja, én vagyok érzéketlen, mert napok óta nem alszanak éjjel a nagyobbak (egy- és háromévesek), napok óta nem pihente ki magát és állítólag hányingere is van. Szerinte nekem kellene belátóbbnak lennem. Én meg azt gondolom, hisztis. Mindig ez van, ha terhes lesz, akkor onnantól alig van szex. Mások is így vannak ezzel, vagy nálunk van a hiba?
2011. okt. 20. 15:11
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%

Hát, mindkettőtök részéről megértem a dolgot. Ha a feleséged alapból rosszul van amikor terhes, akkor nem csodálom hogy hányingerrel nincs kedve szexelni. Főleg, hogy a másik 2 gyerek is problémás, sírós korszakban van... De a te oldaladat is meg lehet érteni, férfiból vagy, szükséged van a szexre. Sok férfi ezért csalja meg a feleségét... De azért ez egyáltalán nem lenne fair a részedről, reméljük meg se fordult a fejedben...

Megoldás: próbálj meg a feleséged kedvébe járni, kicsit átvállalni a problémáiból (segíteni a gyerekeknél többet, esetleg házimunkában is), hátha akkor kevésbé lesz fáradt és megjön a kedve a szexhez. Kényeztesd kicsit, adjátok le a gyerekeket egy délutánra a nagyszülőkhöz, aztán akkor jut időtők egymásra. Próbálj a kedvébe járni, hátha akkor összejön a dolog.

De ne hibáztasd, ha nem, hidd el, elég ramaty érzés a terhesség első pár hónapja, főlg ha valakin kijön minden nyavalya..

sok sikert! és ne add fel :)

2011. okt. 20. 15:21
 12/39 anonim ***** válasza:
24%
Mindenkinél máshogy zajlik le a várandósság. Vannak nők, akik éppen azon sértődnek meg, ha a férfi nem közeledik hozzájuk ebben az időszakban. Feleséged ahhoz a típushoz tartozik, akik ilyenkor kevésbé kívánják az együttlétet. Azt gondoom, mindkettőtöknek megértőnek kell lennie. Azt azért nem várhatja el feleséged, hogy egy éven át böjtölj. Neked viszont el kell fogadnod, hogy ritkábbak az alkalmak.
2011. okt. 20. 15:22
 13/39 anonim ***** válasza:
73%

Ilyen hozzáállással azonnal kidobnálak!Felháborító!

Bocsánatot nem kellene kérnie?!Te jó isten!!

28/anyuka

2011. okt. 20. 15:40
 14/39 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen, ezek vagytok Ti férfiak, és tisztelet a kivételnek!

NORMÁLIS DOLOG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Légy megértőbb, és ő is az lesz veled.

Elhiszem, hogy sz.r szex nélkül,de gondolj csak bele.

Én pl a 16. hétig a 24 órából 18-t vagy hánytamvagy lihegtem,nehogy hányjak.Éjszaka jobbára csak forgolódtam,és imádkoztam,hogy munkába menetel előtt legalább egy órát tudjak aludni,mert különben a munkahelyemen a gyerekek között alszok el.Ezek után nem biztos, hogy a szex volt az első,amit akartam.

Aztán veszélyeztetett lettem,és szigorúan tilos volt a szex.

Drága férjem úgy oldotta ezt meg, hogy összeszűrte a levet a kolleginával,aztán csodálkozott, hogy miért kaptam hisztéria rohamot,miért kaptam nyugtatókat,visszatartó infúziót,és miért születtek meg ikreink a kiírt időpontnál jóval hamarabb.

Szóval szerintem szorítsd össze a fogad,és viseld el,hogy most ez van,mert lelkileg is úgy megzavarhatod, hogy végül a babának ártasz vele a leginkább.

2011. okt. 20. 15:44
 15/39 anonim ***** válasza:
82%

Már bocs, te nem vagy normális!

"Mindig ez van, ha terhes lesz, akkor onnantól alig van szex." akkor minek csinálsz gyereket? Ja tudom, úgysem te kelsz fel ha sír a kicsi, nem te szoptatod stb....

Ha már a 3. terhessége ez a feleségednek akkor igazán rájöhettél volna, hogy ilyenkor nála ez, hogy van.

Persze ahhoz foglalkozni kell a másikkal.

Én már régóta kidobtalak volna ha az első, második terhességnél ilyen voltál. Örülj, hogy a feleséged szeret és melletted van.

2011. okt. 20. 15:46
 16/39 anonim ***** válasza:
96%

Tedd össze a két kezed, hogy a feleséged elvisel, mert ilyen hozzáállással a legtöbb nőnél pillanatok alatt lapátra kerülnél!!! B@sszus, milyen emberek vannak!

Két pici gyerek amúgy is lefárasztja az ember, hát még várandósan!

Érdekes én mindkét terhességem alatt végig hánytam az első 3 hónapot, veszélyeztetett voltam, és a párom úgy óvott, mint a hímes tojást. Eszébe nem jutott panaszkodni, hogy miért nincs kedvem a szexhez, mikor látta, hogy alig élek. És teszem hozzá éjszaka nem kellhetek fel etetni, mert azt mondja az az Ő dolga, nekem is kell valamikor pihenni. Mert tudja, hogy két kicsi baba ellátása nem könnyű.

Nézz már magadba, és próbálj inkább segíteni a feleségednek!

2011. okt. 20. 15:52
 17/39 anonim ***** válasza:
95%

Azt a gyereket nem csak ő akarta, hanem te is!

Ő van rosszul tőle, az ő hormonszintje változik, nem a tied. Mi lenne, ha türelmesebb lennél vele? Ha inkább segíteni próbálnál neki, és nem nyaggatnád? Férfiak....

Megcsinálni könnyű volt, mi?

2011. okt. 20. 15:56
 18/39 anonim ***** válasza:
87%
Te mekkora bunkó vagy, basszus. Örülj, hogy elvisel az asszony! Nálam már repültél volna, az tuti!
2011. okt. 20. 15:57
 19/39 anonim ***** válasza:
98%
nekem mind2 terhességem veszélyeztetett volt. 6hetestől szülés utáni 6 hétig semmi sex nem lehetett. a párom el sem várta,sőt. amikor említettem neki h azért vele foglalkoznék,közölte h én most egy anyaistennő vagyok,nem szexistennő,most a gyerek az első,és egyértelmű h ezt ő is így éli meg.
2011. okt. 20. 15:57
 20/39 anonim ***** válasza:
31%
Milyen agresszívek a hölgyek. Aztán csodálkoznak, ha a férfi félre... Szóval elcsábul. A kérdező nem írta, hogy veszélyeztetett lenne a felesége. A kérdező azt sem írta, hogy folyamatosan hányna a felesége. A hölgyek pontosan leírták, hogy nem a férfi hormonszintje változik, nem ő van rosszul, stb. Hát pontosan ez az. A férfi pontosan olyan állapotban van, mint azelőtt. Hogy várhatják el a kismamák, hogy az apuka egy éven át (vagy esetleg még tovább, hiszen az újszülött is alaposan lefárasztja az embert) böjtöljön?
2011. okt. 20. 16:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!