6 hetes terhes a feleségem, harmadikat várjuk. Mostanában nincs kedve szexelni. Normális ez?
Hát, mindkettőtök részéről megértem a dolgot. Ha a feleséged alapból rosszul van amikor terhes, akkor nem csodálom hogy hányingerrel nincs kedve szexelni. Főleg, hogy a másik 2 gyerek is problémás, sírós korszakban van... De a te oldaladat is meg lehet érteni, férfiból vagy, szükséged van a szexre. Sok férfi ezért csalja meg a feleségét... De azért ez egyáltalán nem lenne fair a részedről, reméljük meg se fordult a fejedben...
Megoldás: próbálj meg a feleséged kedvébe járni, kicsit átvállalni a problémáiból (segíteni a gyerekeknél többet, esetleg házimunkában is), hátha akkor kevésbé lesz fáradt és megjön a kedve a szexhez. Kényeztesd kicsit, adjátok le a gyerekeket egy délutánra a nagyszülőkhöz, aztán akkor jut időtők egymásra. Próbálj a kedvébe járni, hátha akkor összejön a dolog.
De ne hibáztasd, ha nem, hidd el, elég ramaty érzés a terhesség első pár hónapja, főlg ha valakin kijön minden nyavalya..
sok sikert! és ne add fel :)
Ilyen hozzáállással azonnal kidobnálak!Felháborító!
Bocsánatot nem kellene kérnie?!Te jó isten!!
28/anyuka
Hát igen, ezek vagytok Ti férfiak, és tisztelet a kivételnek!
NORMÁLIS DOLOG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Légy megértőbb, és ő is az lesz veled.
Elhiszem, hogy sz.r szex nélkül,de gondolj csak bele.
Én pl a 16. hétig a 24 órából 18-t vagy hánytamvagy lihegtem,nehogy hányjak.Éjszaka jobbára csak forgolódtam,és imádkoztam,hogy munkába menetel előtt legalább egy órát tudjak aludni,mert különben a munkahelyemen a gyerekek között alszok el.Ezek után nem biztos, hogy a szex volt az első,amit akartam.
Aztán veszélyeztetett lettem,és szigorúan tilos volt a szex.
Drága férjem úgy oldotta ezt meg, hogy összeszűrte a levet a kolleginával,aztán csodálkozott, hogy miért kaptam hisztéria rohamot,miért kaptam nyugtatókat,visszatartó infúziót,és miért születtek meg ikreink a kiírt időpontnál jóval hamarabb.
Szóval szerintem szorítsd össze a fogad,és viseld el,hogy most ez van,mert lelkileg is úgy megzavarhatod, hogy végül a babának ártasz vele a leginkább.
Már bocs, te nem vagy normális!
"Mindig ez van, ha terhes lesz, akkor onnantól alig van szex." akkor minek csinálsz gyereket? Ja tudom, úgysem te kelsz fel ha sír a kicsi, nem te szoptatod stb....
Ha már a 3. terhessége ez a feleségednek akkor igazán rájöhettél volna, hogy ilyenkor nála ez, hogy van.
Persze ahhoz foglalkozni kell a másikkal.
Én már régóta kidobtalak volna ha az első, második terhességnél ilyen voltál. Örülj, hogy a feleséged szeret és melletted van.
Tedd össze a két kezed, hogy a feleséged elvisel, mert ilyen hozzáállással a legtöbb nőnél pillanatok alatt lapátra kerülnél!!! B@sszus, milyen emberek vannak!
Két pici gyerek amúgy is lefárasztja az ember, hát még várandósan!
Érdekes én mindkét terhességem alatt végig hánytam az első 3 hónapot, veszélyeztetett voltam, és a párom úgy óvott, mint a hímes tojást. Eszébe nem jutott panaszkodni, hogy miért nincs kedvem a szexhez, mikor látta, hogy alig élek. És teszem hozzá éjszaka nem kellhetek fel etetni, mert azt mondja az az Ő dolga, nekem is kell valamikor pihenni. Mert tudja, hogy két kicsi baba ellátása nem könnyű.
Nézz már magadba, és próbálj inkább segíteni a feleségednek!
Azt a gyereket nem csak ő akarta, hanem te is!
Ő van rosszul tőle, az ő hormonszintje változik, nem a tied. Mi lenne, ha türelmesebb lennél vele? Ha inkább segíteni próbálnál neki, és nem nyaggatnád? Férfiak....
Megcsinálni könnyű volt, mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!