Mit tudnék csinálni anyámmal?
bajod nem neked van, hanem a magyar oktatásnak, leginkább...
egyetemista vagyok, szóval jó sokat voltam oktatási intézményekbe, de jó tanárom összesen egy volt... ráadásul maguk az oktatási tervek is borzalmasak...
amit javasolni tudok, az az önképzés...válassz ki egy területet, amivel majdan sok pénzt kereshetsz..(az is jó ha egy olyan céget alapítasz mint a mcdonald's vagy bármi...)és onnantól a google a barátod, wikipédia a barátnőd...sztem jobban meglessz mint sulival, és még az életkedved is viszajön....
ha teheted, és van rá keret költözz el, ha nem akkor a látszat kedvéért tanulj valamenyit a kötelező szarból, legyen ott a cél hogy csak azért hogy bizonyíts hogy : meg*szhatjátok f*szikáim 5ös lettem, de a tudás nem onnan van XD...
minden jót.
Továbbra is csak azt tudom mondani:
nagykorú vagy, ha gondolod, irány a munkásszálló, reggel meg mehetsz téglát talicskázni.
Amíg bele nem rokkansz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!