Mit lehetne tenni? Teljesen esélytelen hogy jobbra forduljon a sorsunk?
üdv
1 gyerekes anya vagyok férjem dolgozik látástól vakulásig még sincs pénzünk
ma oda jutottunk hogy még a gyereknek van ennivaló nekünk már nincs
egyre rosszabb a helyzet fával fűtenénk ha lenne mivel ugyanis fa sincs
édesanyámtól már nagyon sok segítséget kaptunk ezért tőlük már nem kérhetek párom anyjától se
Miskolc külvárosában lakunk a bérlet is egy vagyon
ötlet hogy hogyan tovább? 100 ezer forintból élünk a villany a víz a rezsi ottvan hogy 50 ezer és akkor még nem ettünk nem fűtöttünk
mi legyen?félek a téltől hogy lesz megoldva főleg a fűtés most is hidegben ülök
bármilyen ötlet jöhet
Uristen ennyi penzbol nem lehet megelni. Igen ugy ahogy egy ket ember tippelte, de konyorgom ez elet?????????
kedves kerdezo szedd ossze magad es probalj munkat keresni. Ha kornyeken nem megy akkor koltozz fel Bp-re, de elobb ferjednek legyen allasa. a mai vilagban egy fizubol NEM lehet megelni csak nyomorogni.
En is visszamentem dolgozni muszaj volt a nyugati vilagban kulfoldon. nekem is ket eves a kicsim. Nem jo szorakozasbol tettem, muszajbol, de nem akarom a fentebb leirt korulmenyek kozott a kicsit nevelni es nem akarom azt mondani bocsi nem megyunk sehova mert nincs. Tessek dolgozni.
Jó, megoldás: napkollektor
Ha eleg barkacsolo kedvu a ferjed hazilag is ossze tudja szerelni. Egy adag fa árából kijön az egêsz és igen tekintélyes összegeket lehet vele megtakarítani.
Sörkollektorra keressetek rá, ez egy napkollektor sörösdobozokból.
Basszus nem is értem, hogy vidéken miért nem ezzel fűt mindenki. Hülyék vagytok????? :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!