Mit lehetne tenni? Teljesen esélytelen hogy jobbra forduljon a sorsunk?
üdv
1 gyerekes anya vagyok férjem dolgozik látástól vakulásig még sincs pénzünk
ma oda jutottunk hogy még a gyereknek van ennivaló nekünk már nincs
egyre rosszabb a helyzet fával fűtenénk ha lenne mivel ugyanis fa sincs
édesanyámtól már nagyon sok segítséget kaptunk ezért tőlük már nem kérhetek párom anyjától se
Miskolc külvárosában lakunk a bérlet is egy vagyon
ötlet hogy hogyan tovább? 100 ezer forintból élünk a villany a víz a rezsi ottvan hogy 50 ezer és akkor még nem ettünk nem fűtöttünk
mi legyen?félek a téltől hogy lesz megoldva főleg a fűtés most is hidegben ülök
bármilyen ötlet jöhet
És nagyon kellett a gyerek??? esztelenül kell élni?
Én nem szülök, s addig nem is fogok, amig 3 főre nem jut étel...így lenne logikus..
okoska...
Mennyi bunkó ember van! Arra biztos senki nem gondolt, h amikor bevállalták a babát, jobbak voltak a körülményeik és simán belefért a baba? Azóta változhatott sokminden. Ez a sok nagyokos... én így én úgy... Komolyan... no comment. Nyilván nem egy nyomorba fog valaki gyereket szülni, amikor tudja, h még ketten is nehezen vagy sehogy nem tudnak kijönni.
Kevesebbet kéne ítélkezni mások felett!!!
Úgyis az lesz a megoldás, h szül még kettőt a több családi pótlék miatt.
Lehet rossz indulatú vagyok (sőt!) de az ilyeneket nem tudom sajnálni. mIndenki a saját sorsa kovácsa.
Mi egy 90 nm-es tégla lakásban lakunk, cirkóval fűtűnk. Fűtés átalányunk havi 15.000, villany havi 10.000, víz havi 7.000 közös ktg havi 10.000. Ez összesen 42 ezer, és nem fázunk nem fővünk meg nyáron (van légkondi is). A net, tv, telefon plusz 10 ezer, így is 52 ezer.
Írd le, miből áll a ti rezsitek hogy 50 ezer fűtés nélkül.
"Teljesen esélytelen hogy jobbra forduljon a sorsunk?"
Drága Kérdező! Ha onnan, a székből, a fűtetlen szobából kérdezed ezt vadidegenektől, akkor sajnos igen. Fel kell jönnöd a paldóról érzelmileg, ahol vagy, és tenni kell valamit. Gyerkőcöt bölcsibe vagy nagyikhoz, és irány munkát keresni! Sok sikert!
az az igazság hogy édesanyámnál éltünk 2 évet idén költöztünk el mert itt a páromnak könnyebb munkát keresni
autószerelő a párom
internetes munkát dolgozom csak az darabszámra megy amennyi terméket eladsz annak kapod a 10%-át viszont nem nagy a forgalom ez kb 20 ezer forint havonta
26 ezer forint maga a ház amit fizetünk érte annak aki kiadta nekünk
a villany a víz az simán megvan 25 ezer
bocsi,de a kismamabérlet kb 3500.-, semmi baja se lesz ha buszozol vele,és akkor mehetsz dolgozni. a minap láttam egy egyedülálló anyuká,aki biciklivel!!! hordja a pici lányát a bölcsibe,nap 2x 1 órát biciklizik vele,ott ahol lakik még a busz se jön össze,de megy.
szóval ne nyafogj.
am meg ha saját a lakás,akkor 100e ft nem annyira kevés. spórolj pl a villanyon. a vizen. a ruhán,a kaján. ne a fűtésen egy 2 éves mellett!! leglább egy kis olajradiátort vegyetek. és mi az h nincs fa?
nézd,menjetek el anyudhoz lakni,legfeljebb 3-an lesztek 1 szobában. te mehetsz dolgozni, a kicsire meg vigyázhat anyukád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!