Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek apukám barátnőjével?

Mit tegyek apukám barátnőjével?

Figyelt kérdés
Anyukám meghalt évekkel ezelőtt, apukámnak most van egy kapcsolata kb. 1 éve:( Utál engem az a nő, de apu fejét teljesen elcsavarta:( Ha ott van apukám, akkor nagyon kedves, megértő meg minden. Ha kettesben maradunk, akkor meg piszkál:( Apunak hiába mondom, állítja, hogy egy angyal, csak nem vagyok eléggé türelmes... Parancsolgat nekem, mindig beszólogat, úgy viselkedik, mintha az anyukám lenne és bármibe beleszólhatna:( Csináljam ezt-azt...:( Apu erre csak annyit mondd, hogy biztos csak jót akart... Ez egy szemét nő:( Hogy oldjam meg, hogy eltűnjön az életünkből? Ketten sokkal jobb volt. 12/l
2009. máj. 1. 23:02
1 2
 1/13 anonim válasza:
72%
Legtisztább ha öngyilkosságnak állítod be.
2009. máj. 1. 23:10
 2/13 anonim ***** válasza:
73%
XDXDXD.Ez bátor válasz volt, hallod-e.
2009. máj. 1. 23:11
 3/13 anonim ***** válasza:
68%
Én lázadnék.:) Vagy felkeresnék egy közeli ismerőst és odaköltöznék. vagy megmondanám apámnak hogy velem ezt és ezt teszi velem és nekem ez nem tetszik így elköltözök a nagyihoz pl. Ha ez sem esik le neki akkor összedugnám a fejemet a b.nőmmel és kitalálnánk valamit hogy lehet lebuktatni. Esetleg nem fogadnék szót neki. De ülj le és beszéld meg vele. (1. Tipp kedveskedj neki amikor apud ott van és amikor eléggé megmutattad apudnak hogy tiszteled stb. a barátnőjét akkor tennék keresztbe neki és megpróbálnék mindent elkövetni hogy annak ellenére hogy te mindent megpróbáltál még mindig ilyen veled.)
2009. máj. 1. 23:17
 4/13 anonim válasza:
88%
Ha budapesti vagy, akkor adok kölcsön neked egy kis diktafont, amivel felveheted, hogyan szemétkedik veled. Ne lázadj apukádnak semmiképp, amíg nem tudod bizonyítani, hogy szemét veled, mert azt fogja hinni, hogy csak kamuzol, mert nem bírod. Mert hát ugye előtte meg kedves veled... Ez nagyon nehéz helyzet.
2009. máj. 1. 23:49
 5/13 anonim válasza:
86%
Egyetértek az utolsó válaszadóval!(is) Diktafon és lebuktatni!:)
2009. máj. 2. 00:04
 6/13 anonim ***** válasza:
86%
Én is a diktafont tartom a legjobb megoldásnak. de ha olyan a telefonod, azzal is megcsinálhatod. ne hagyd, hogy a banya kikészítsen. sok sikert!
2009. máj. 2. 00:31
 7/13 anonim ***** válasza:
82%
Csak azt tudom én is javasolni,hogy húzd csőbe a csajt.Apukáddal ne vitázz,mert csak megromlik a kapcsolatotok.És lehet pont ez a nőci célja.
2009. máj. 2. 05:51
 8/13 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem, ha apukád boldog vele, akkor próbálj meg beszélni a csajjal.Lehet, hogy tényleg nem is olyan rossz.Az ellenségeskedés nem vezet jóra.Apukád még fiatal(gondolom), nem várhatod el, hogy miattad örökre egyedül éljen.
2009. máj. 2. 07:00
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Akármit döntesz, akármit teszel, egyet gondolj végig. Te előbb-utóbb elröppensz apukád mellől, ő meg lehet, egyedül marad. Az én anyukám is újra férjhez ment az apukám halála után és én bizony így utólag belegondolva egyáltalán nem bánom. Most, hogy felnőttként nézek vissza, egyértelmű, én csak nyertem ezzel. Ha bármi probléma adódik anyukámmal, nem az én nyakamba szakad, hanem szépen megoldják együtt a "papával". Ha egyedül élne, minden gond, minden probléma megoldása az én gondom lenne, így viszont nyugodt lehetek, mert van társa, akivel boldogan élnek. Te azzal mindenféleképpen csak nyerhetsz, ha apukád nem kettesben él veled és nem magányos, még ha te ezt most nem így éled meg. Gondolkozz egy picit hosszabb távra és próbáld higgadt fejjel végiggondolni a történteket. Ha a nő szereti apukádat és jól kijön vele, próbálj meg kompromisszumot kötni és tisztázni a helyzetet, de ha úgy látod, hogy rossz társa lenne az apukádnak, akkor természetesen ne tűrj el semmit.
2009. máj. 2. 09:22
 10/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretem apukámat:) Én tanácsoltam neki, hogy kellene most már egy nő mellé:) Jött ez a nő, aki igen csak kedvesnek tűnt, és mikor apu megkérdezte, hogy nekem tetszik-e, akkor mondtam persze:) Most meg azt kívánom, bárcsak soha ne ismertük volna meg:( Örülnék, ha ez a nő nem lenne, és lenne valaki más, aki normális velem is:) Képzeljétek próbálkoztam már felvenni... Egyszer lebuktam, azóta minden durva beszélgetés után ellenőrizgeti, hogy nem-e megint...
2009. máj. 2. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!