Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak az elmebeteg...

Mit csináljak az elmebeteg anyámmal és a szörnyű nagyimmal?

Figyelt kérdés

Kikészítenek...

Anya az tök idegbeteg,mindenért üvöltözik velem(de csak velem,másokkal normális),a nagyanyám meg mindig a "bezzeg az én időmben"-t hajtogatja.

Nem a nagyival lakunk,de Ő folyton ott ül nálunk és anyával beszélget...:S

Anya az tuti,hogy nem normális,teljesen maradi és csodálkozik,hogy semmit nem mondok el neki.

Elváltak apuval és hétközben nem engedi,hogy apánál aludjak,mert szerinte az nem tesz jót nekem...

Apa vett egy netbookot karácsonyra,mert ha régebben úgy csináltam valamit,ami anyának nem tetszett,akkor eltiltott a géptől.Most is megpróbálta párszor azt,hogy elvette a netbookomat,de akkor apa megmondta neki,hogy ahhoz neki semmi köze nincs...Utána kikapcsoltatta a WiFi-t a házban,emiatt apa mobilnetre fizetett elő.Azt is elpakolta párszor anya,persze "teljesen véletlenül".

Ezen felül anya semmit nem hisz el nekem.

Ha kések 10 percet itthonról,akkor kezdi,hogy biztos megint a városban voltam és drogoztam(soha az életemben nem drogoztam,ezt az egészet amiatt találta ki,mert néha-néha elszívok egy szál cigit).Mondom neki ilyenkor,hogy nem,erre elkezdi nagyanyámmal együtt,hogy ne hazudjak már.

Pár hete itthon elájultam és leestem a lépcsőről,mondtam anyának,hogy be kéne vinnie a kórházba,mert ez nem normális,hogy elájulok.Akkor is mondta,hogy nem ájultam én el,csak reggel volt és fáradt voltam meg hogy ne akarjak lógni a suliból,mert nem fog hazahozni,ha telefonál neki az osztályfőnök.

A suliban volt tesi óránk és én a sok futástól megint elájultam,akkor szólt a tanár anyának,hogy értem kellene jönni,mert nem vagyok jól.

Anya értem jött,de láttam rajta,hogy tiszta ideg volt.Aztán a kocsiban hallgathattam,hogy miattam kellett most hazajönnie a munkából,meg hogy miért kell ilyeneket kitalálnom,csak hogy ne legyek ott pár órán.Aztán ő elment valahová és a nagyi egész délután a szobámban ült,nehogy "elszökjek" -.- .

Tegnap elmentem busszal egy másik városba,mert ott volt az egyik barátnőm táncfellépése és mondtam anyának,hogy 9-re jöjjön már értem,mert egyedül nem szeretnék a sötétben sétálni+ buszozni.

Mondta,hogy rendben.

Este fél 10-kor hívtam fel,hogy hol van,mert a többiek már mennének haza,én meg egyedül nem merek ott maradni a sötétben.

Mondta,hogy még el sem indult mert én azt mondtam neki,hogy 10-re jöjjön...Ez nem igaz.Emlékszem,hogy 9-re hívtam...

Aztán mondta,hogy azonnal indul(kocsival az út fél óra kb),de menjek ki vmi bolt elé,mert Ő nem akar bejönni a belvárosig.A barátaimnak meg közben el kellett menniük,szóval én a tök sötétben egyedül mászkáltam,ráadásul bele is botlottam pár tahó srácba,akik elkezdtek követni...:S

Aztán mikor megtaláltam anyát,akkor elkezdett kiosztani,hogy mégis miért nem tudtam neki jó időpontot mondani meg hogy biztos nem is táncfellépésen voltam,hanem bulizni.

De nem is lett volna szükség arra,hogy értem jöjjön,mert szinte minden haveromért kocsival jöttek a szülei és mondták,hogy hazavisznek szívesen,ne maradjak ott egyedül.Mikor ezt mondtam anyának,akkor elkezdett kiabálni a telefonba,hogy nehogy elmenjek bárkivel is,ne égessem Őt azzal,hogy mással vitetem haza magam,majd Ő jön,várjam meg.

Most nagyon úgy tűnik,hogy össze fogok jönni egy olyan sráccal,akibe már 2.-os korom óta szerelmes vagyok,de félek,mert anya utálja(anya szerint a srác egy kis elkényeztetett,sznon h.lyegyerek,aki még világ életében nem küzdött semmiért,csak azért,mert jól keresnek a szülei -.-) és nem tudom,hogy mondjam majd el neki a dolgot.

Már kikészítenek a nagyival,de leginkább anya.

Úgy tesz,mintha Ő lenne a világon a legjobb anyuka,pedig nem az,sőőőt...

Apa vesz nekem meg minden fontos dolgot,Ő visz el versenyekre,ha esik az eső vagy rossz idő van,akkor Ő jön értem a sulihoz,az Ő barátnőjével tudom megbeszélni a problémáimat,mert anya az minden apróságon kiakad és nem tud normális tanácsot adni.

Mit csináljak,hogy anya és a nagyi normális(abb) legyen?

Már inkább bent ülök a suliban 4-ig,minthogy itthon legyek.

Amúgy nem vagyok én olyan hű,de rossz.

Kitűnő vagyok a suliban,a tanárok szeretnek,sok barátom van és tisztelettudó vagyok,szóval nem tudom,hogy anyának mi a baja velem...:S

Mit tegyek?

14L

2011. okt. 15. 20:03
1 2
 11/11 anonim válasza:
Tudom, hogy ez a kérdés már régi, de sokszor és itt is, az van, hogy valaki, aki félreértett valamit, nem olvasta el figyelmesen a szöveget ír egy hülyeséget ami meggyőző, akkor utána sokan helyeselik, de egyszerűen nem tudom fepfogni,hogy lehet valaki ilyen idióta, hogy nem veszi észre mit ír. Hiszen ennél érthetőbb nem is lehetne a szöveg. Az anyja egoista, akinek csak az a fontos, hogy igaza legyen és nem törődik azzal, hogy a lánya mit szeretne, mégcsak nem is aggódik érte! Gond van a fejével az biztos. Vagy nem tudom hogy áll most a helyzet, remélem megjavult. Az én Anyám elmebeteg. Jézus az apám, az Apám pedig a sátán. Szerinte a szex, lezbikusság és homoszexualitás undorító. És az erről szóló vicceket meg mindent undórítónak talál.A filmek amiben vannak ilyenek, hogy a szexista ördög hirdeti magát, hogy viccesnek tünjön és csábítja magához az embereket, hogy széppé varázsolja őket, varázserőt ad nekik márpedig varázsolni tilos(Jézus nem varázsolt ő csodát tett), repülni tudnak a segítségével, át tudnak változni külsejükkel más emberekké. Kitörli a ördög az emlékeinket, hogy ne emlékezzünk rá, hogy mit tett velünk, na mindegy ez hosszú történet, ilyeneket mond az Apámról. Elég fárasztó halgatni a hülyeségeit, de hétvégénként látogatjuk. Ráadásul sokmindent megvesz, mert "mi rajzoltuk rá a mintát, rajzot" (angry birds ös cuccok[párna, pez cukorka tartó, croassant] nagyon bántó tud lenni, hogy a világ legesleguobb apukájára ilyen dolgokat mond.persze a viccesebbek, hogy a diplomáját a dildóból írta.
2015. szept. 5. 01:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!