Mi a véleményetek erről a szituról?
Kezdem az elején:
Keresztszüleim mindig is elhanyagoltak,talán kiskoromba foglalkoztak velem,de akkor se estek túlzásba.Majd évekig nem is hallottam róluk.Hozzáteszem kisebb koromban is mindig én jártam hozzájuk.Aztán egy napon összefutottunk egy közértbe,akkor már 8 hónapos terhes voltam.Ennek hatására havonta vagy 2 havonta 1x eljöttek.Hívtak minket is,de mivel nekem van egy bizonyos betegségem amiatt nem tudok hosszú távra menni (más városba laknak),igy vissza utasítottam.Persze elmondtam neki is,hogy miért nem tudok menni.Nem nagyon értette meg,inkább mindig csak erölködött h menjünk.Aztán,úgy volt,h ma 4kor eljönnek.Sütöttem,átszerveztem az egész napot,mármint a napi rendet,a kisgyerek körül (alvás stb)Fél 5kor még sehol sem voltak,felhívtam keresztanyám,hogy jönnek-e.Erre hebegett habogott,nevetgélt a telóba.Kérdeztem tőle,hogy elfelejtették?De erre sem adott igazán választ,csak nevetett tovább.Majd kérdeztem,hogy akkor az van amire gondolok?Mármint,hogy most ez úgymond "visszavágó" volt,mert ki nem mentünk,mikor hívtak.De persze erre is csak nevetett,semmit sem mondott.Én meg elköszöntem tőle és letettem.
Mit gondoltok?Továbbiakban mit tennétek?
szerintem se foglalkozz velük...
ha eddig jó volt nekik nélküled,akkor ezután is legyen jó nekik
de azért sajnállak,gondolom nem kis fáradság lehetett az egész napodat átszervezni :|
Semmibe sem értékelem az ilyet, és hiszen te is elvoltál eddig nélkülük, így továbbra is tedd azt. Ha összefutsz velük, és szóbajön, hogy ki megy kihez, akkor csak engedd el a füled mellett. Ők úgyse fognak nyomulni csak ha hívod, de te nem hívod, ők pedig ha hívnak, akkor csak bólogass, de ne mondj konkrétat, és elköszönés után vége az egésznek.
Ó én külföldön élek, és ez van tök ilyenek az emberek, hogy igérgetnek, és sehol semmi. Már kezdem megszokni, de nagyon meggyötörtek, nem voltam hozzászokva.
Ettől függgetlenül én nem leszek olyan, inkább nem hitegetek.
Hát igen...semmit sem mondott,hiába kérdeztem.Meg a másik,hogy fel se hívott volna,hogy nem jönnek.
Nemrég láttam,hogy hívott telefonon kb fél órája.Nem hallottam mert le van némítva.Lehet bűntudata van?
lehet hogy berúgott, és ezért heherészett :)
Figyelj, hívd vissza, kiderül minden.
Beteg vagy, megmondtad hogy te nem tudsz menni, ezért nekik kell jönniük. Ha nem képesek ezt megérteni, az az ő bajuk, akkor hagyd a fenébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!