Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire vagy elégedett a...

Mennyire vagy elégedett a szüleid "szülőségével"?

Figyelt kérdés

Mennyire érzed anyukádat,apukádat jó szülőnek?

Mi az amiben úgy érzed,hogy átlagon felül teljesítettek és mi az,amiben úgy érzed,hogy alulmaradtak?

Ha neked lesznek gyereid,vagy vannak gyerekeid mi az,amiben ugyanúgy akarod nevelni,mint a szüleid téged és van e olyan,amit te sose alkalmaznál a szüleid módszeréből?

2009. máj. 1. 17:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nagyon jo volt es jelenleg is jo a kapcsolatom a szuleimmel pedig mar ferjhez mentem.

Nagyon szeretem oket,en mindenkinek ilyen szuloket kivanok.

Voltak persze idoszakok amikor lazadtam ellenuk,nem ertettem a viselkedesuket,de kesobb rajottem.

Ok is hibaztak sok mindenben es ezt be is latjak-lattak,de mindenki hibazik hiszen emberek vagyunk.

Anyukam a legfobb bizalmasom,Apukam pedig a legfobb tamaszom.Es ami meg nagyon jo h a ferjemet is nagyon szeretik,es a parom is oket.Szoktunk 4-esbe kiruccani.

Most varjuk az elso babat es nagyon sok mindent ugy szeretnek csinalni mint ahogy ok csinaltak.

2009. máj. 1. 22:09
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha fél évben egyszer eszükbe jut, hogy van egy lányuk, akkor jó szülők... akkor lehet velük beszélgetni, meg minden. De általában fontosabb a híradó, mint hogy a lányuk ott bőg a másik szobában...
2010. júl. 10. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!