Hogyan mondjam el a szüleimnek?
Figyelt kérdés
Nyelvtanulás (angol) céljából kezdtem chateni, aztán ott megismerkedtem egy nagyon aranyos olasz sráccal, már fél éve beszélünk napi több órát (mikrofonon is, camozunk is), most pedig meghívott magához, szeretnénk találkozni... Legszívesebben már mennék is, de hogy mondjam el a szüleimnek, hogy ne aggódjanak...?
Felnőtt vagyok ugyan, de egyke, elég szoros a kapcsolatunk...
L20
2011. okt. 15. 10:34
11/15 anonim válasza:
Én vagyok,az akinek külföldi a párja. Én ismerek személyesen olyan lányokat, akik póruljártak,tehát nem az ismerőseim ismerősei. És az tévhit,hogy nem fektetnek ilyesmibe ennyi energiát az ilyen emberek, ezzel nyugtatják magukat tévesen a lányok. Akiket ismerek, mind ilyen fél éves ismertség után estek ebbe bele, nekik megéri ennyi időt belefektetni a tökéletes alanyba, főleg ha luxusprostinak kell, kb 1hét alatt megtérül az ára,ellenben ha nem olyan nőt fognak ki erre a feladatra,aki alkalmas lenne-itt már számít az ész,nem csak a test- akkor nem hozza vissza az árát. Persze nem mondom, hogy ezt kellene gondolni,csak látom itt mindenki hű,de "optimista", tuti arra kellesz stb. Nem, sőt ennek van kevesebb valószínűsége, de meglehet persze ez is. Anno velem senki nem jött el, másodszorra mentem. Meg ugyan már, egy randira nem szokás kivinni a fél családot,meg szerintem kevés embernek van olyan családja,hogy meg is tennék, szerintem ez nem életképes ötlet, és a hotel se,kivéve ha elvagytok eresztve nagyon. Mivel én már átestem ezen,elmondhatom neked, hogy egy hétvégére kimenni sok értelme nincsen, mert ez idő alatt mit tapasztalsz meg? Sokat nem...mindenki abba a reménybe ringatja magát,hogy ez elég, szerintem nem, de lehet én vagyok a hülye. Én 2 hétre mentem elsőre, és azután is úgy jöttem haza-pedig előtte 4hónapig napi 6órát beszélgettünk folyamatosan skypeon- hogy oké,nem érz nem azt, hogy ez sokat lendített volna előre,csak annyi,hogy elsőre élőben is olyan, mint neten,és nem volt gond,ja és előtte ő volt nálunk 2hétig. Egyébként ez még jobb is, ha a szülők is látják milyen,elviszed egy hotelbe,akkor lesztek napi 5-6órát együtt az nem sokat dob. Ha viszont 0-24-ig az már valami. Nézd én nem akarok beleszólni,de mint mondtam megjártam már ezt az utat, ilyen távolságnál,ha csak nem vagy gazdag és nem tudsz sűrűn kimenni vagy ő nem tud jönni, szerintem ilyen 1-2napokban az ég világn semmi értelme,persze jobb,mint a semmi,de majd utána tapasztalni fogod,ha elindulsz hazafelé..én totálisan azt éreztem,hogy ez nagyon kevés...
12/15 anonim válasza:
Ő jöjjön előbb:) Ha nem akar jönni,vagy tereli a témát,illetve kifogásokat keres erre,akkor biztos,hogy kamus vagy valami probléma van vele!
13/15 anonim válasza:
Mindenképpen ő jöjjön először és lássák a szülők is.Azért a szüleid hamarabb kiszúrják a rossz embert,mint akik benne vannak.
14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nagyon édesek vagytok! :)
Mondtam neki, hogy jobb lenne, ha nem én mennék, hanem ő jönne először, mert ő már pl. repült, én még úgysem stb... Azt mondta, semmi akadálya, nagyon boldog vagyok! :)))
2011. okt. 15. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!